Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

wuo-formulier

Lekker makkelijk...

Als je mee wil doen met SamSamkring kan je er voor kiezen om je financiële informatie door je boekhouder aan te laten leveren. Wellicht makkelijker? Hoeft niet, mag wel! Op deze manier hoef je tijdens het videogesprek niet zelf zaken te laten zien.

Zorg er wel voor dat je boekhouder/accountant/belastingadviseur/financieel adviseur eerst dit formulier invult en verstuurd en dat je je daarna pas aanmeld! Je krijgt automatisch een e-mail als je boekhouder het formulier heeft verstuurd.

Meer weten?