SamSam en de feiten over de verplichte AOV

In samenwerking met PZO (branche organisatie, ZO AOV) en B2Bsure (verzekeringsadviseur) hebben wij een webinar georganiseerd over de verplichte AOV om alle spookverhalen uit de wereld te helpen! En natuurlijk leggen we uit waarom je deelname aan SamSam zinvol is en blijft!

Spookverhalen

Helaas zijn er wat partijen die spookverhalen vertellen en daarmee sommige ZZP’ers de stuipen op het lijf jagen. “Je MOET NU iets doen, ANDERS”…

Gelukkig zit het zo niet in elkaar, je hoeft nu niet per se iets te doen. Wij hebben partijen gevonden die in volledige objectiviteit het feitelijke verhaal kunnen vertellen over de verplichte AOV. En natuurlijk gaan wij aansluitend ook iets vertellen over waarom het verstandig is nu al iets te regelen. En waarom je dat met ons kunt doen.

Schrijf je in voor deze on-demand webinar over de verplichte AOV en SamSam. Je kan meteen kijken of een live webinar volgen.

En… Hoort zegt het voort!

Penningmeester / secretaris Samsamkring.

N.B. Er zit een hoofdstuk indeling in de webinar. Je krijgt n.a.v. het insturen van deze e-mail maximaal 4 e-mails van ons. Tenzij je al lid bent van SamSamkring en het bij ons bekende e-mailadres gebruikt.Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!