Vitaal Ondernemen voor de gezondste schenkkring van Nederland

Met SamSamkring bieden ondernemers elkaar financiële rust in tijden van ziekte. Maar nog beter is het als we kunnen helpen om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Daarom heeft SamSamkring een preventie programma ontwikkeld. Het programma wordt de komende tijd uitgebreid met nieuwe diensten op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Op deze pagina lees je er alles over.

Gezond en vitaal ondernemen

Gezond en vitaal ondernemen, dat willen we allemaal. Maar tussen droom en daad… Ondernemen is leuk en vaak ook druk en stressvol. SamSamkring helpt haar leden om af en toe even stil te staan bij gezondheid en vitaliteit. Met een MasterClass Slaap, Burn-out- en stressbegeleiding en SamSam Vitaal. Met preventie verkleinen we de kans op arbeidsongeschiktheid en houden we de schenkingen laag! En dat heeft een positief effect op de spaarpotjes van alle leden.

De gezondste schenkkring van Nederland worden we samen!

Masterclass HalloSlaap.

Merk jij ook dat je je na een slechte nacht minder goed kunt concentreren? Dat er weinig uit je handen komt? En dat je humeur ook beter kan? Dan ben je niet de enige. Helaas is een goede nachtrust niet vanzelfsprekend. Het CBS geeft aan dat 50% van de ondernemers slecht slaapt. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een goede nachtrust een enorm positief effect heeft op de vitaliteit en dus ook op de kans op arbeidsongeschiktheid.

Wil jij overdag lekker aan de slag? Met meer energie en een stralend humeur? Investeer dan in je nachtrust.

Meld je aan voor de gratis Masterclass en slaap beter!

HalloSlaap helpt je een beter slaappatroon te ontwikkelen. In de Masterclass krijg je praktische tips en ga je aan het werk met een persoonlijk slaapplan. Speciaal voor SamSamkring zijn er op 21 september en 5 oktober Masterclasses. Er kunnen 24 deelnemers meedoen. Bij meer dan 24 aanmeldingen gaan we loten. Val je daarbij buiten de prijzen, meld je dan aan voor een van de andere data en maak gebruik van een mooie korting voor SamSam leden.

SamSamkring: de gezondste schenkkring van Nederland!

Burn-out- en stressbegeleiding

Mentale klachten, burn-out, overspannenheid, zijn verzuimoorzaak nummer 1. Van de 7 miljoen werkende Nederlanders heeft 13 % een burn-out.

Professionele begeleiding

Onze arbodienst, Bureau Streefkerk biedt burn-out- en stressbegeleiding aan in individuele maatwerktrajecten. Deze trajecten zijn er voor ondernemers die willen voorkomen dat zij gaan verzuimen vanwege mentale klachten én voor ondernemers die al zijn uitgevallen.

Voor deelnemers van SamSamkring biedt Bureau Streefkerk deze trajecten aan met 10% korting.

Lees hier meer over de burn-out- en stressbegeleiding.

SamSam Vitaal zet jou in beweging

Je spaar je fitcoins door te wandelen of fietsen.
De fitcoins kun je inzetten voor leuke vitale beloningen voor jezelf of doneren aan mensen die het hard nodig hebben.
Maar SamSam Vitaal heeft nog meer te bieden. Want in de catalogus van SamSam Vitaal kunnen leden hun diensten op het gebied van vitaliteit of gezondheid aanbieden.

Doe je mee?

Op 1 september willen we van start gaan. Daar zijn 50 deelnemers voor nodig. Voor de snelle beslissers hebben we een aanbieding: de eerste 10 deelnemers betalen € 39,- voor een half jaar. Kijk op SamSam Vitaal of meld je aan voor de gratis webinar op 9 augustus om 19.30 uur. Voor deelname aan de webinar: stuur een mailtje naar meedoen@viervitaal.nl

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!