Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

Ernst-Jan Bergman

Ernst-Jan Bergman

SamSamkring - Voorzitter

Ernst-Jan is ondernemer sinds 2018 en voorzitter van de vereniging SamSamkring. Hij is een zeer ervaren bedrijfskundig professional, gespecialiseerd in HR-projecten en beloning. Zijn constructief kritisch houding t.a.v. alles wat het Servicebureau doet (en laat) houdt de relatie tussen de vereniging en het Servicebureau gezond. Bovendien dragen zijn (principiële) overtuigingen t.a.v. het reilen en zeilen van een vereniging sterk bij aan het zuiver houden van de democratische principes van onze vereniging. Sinds hij bij SamSamkring zit gaat het bergopwaarts!

Meer teamleden


Geert Valk

SamSamkring - Kascommissie

Bas Epker

SamSamkring - Kascommissie

Roland Blaauw

SamSamkring - Penningmeester/secretaris & Servicebureau

Meer weten?