lege zakken

Had ik maar iets geregeld

Als je gaat starten als ondernemer wil je op de centen letten. Maar wat als je langdurig ziek wordt? Deze ZZP’er had geen AOV. Verzekeraars vertrouwt hij niet en vindt hij te duur. Maar toen werd hij ziek. En nu staat hij met lege zakken.
Als je meedoet met SamSamkring heb je altijd een inkomen bij ziekte.

Bij SamSamkring zijn alle startende ZZP’ers en ondernemers welkom. Meedoen is eenvoudig en betaalbaar. Meld je aan en regel in 30 minuten je inkomen bij ziekte.

Sparen en schenken

Anders dan bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering betaal je bij onze schenkkring geen premie maar je spaart iedere maand een bedrag op jouw SamSam rekening.

Zo bouw je een potje/buffer op. Als één van de andere leden ziek is, schenk je hem of haar een klein bedrag. Dat doen alle andere leden ook.

lees meer over sparen en schenken…

Ziek zijn en geld ontvangen

Als jij ziek bent, ontvang jij (na twee maanden eigen risico) schenkingen van de andere leden voor een periode van maximaal 24 maanden.

Het totale bedrag dat je ontvangt kies je zelf, ieder bedrag tussen €1.000 en €4.000 netto kan. Dit mag niet meer zijn dan 80% van jouw gemiddelde netto inkomen uit onderneming.

lees meer over schenkingen ontvangen…

Ondersteuning arbodienst

De onafhankelijke arbodienst begeleidt, helpt eventueel bij re-integratie en beoordeelt de ziekmeldingen.

En als ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer aan de slag. Anders raak je je klanten kwijt.

lees meer over de arbodienst…

Geheugensteuntje

Super belangrijk maar nu even niet de tijd om er verder in te duiken?
Wij kunnen je geheugen steunen met onze custom made Geheugensteuntjeservice!

P.S. het aantal e-mails dat je van ons krijgt is één bevestigingse-mail en het aantal steuntjes dat je kiest.

Daarna halen we je uit ons systeem, we werken niet mee aan SPAM!

En voor de duidelijkheid, de schenkkring is ons product. Jij bent dat niet. Daarom verkopen we je persoonsgegevens niet. Nooit. Aan niemand!

Waarom wij meedoen!

Ingrid

Virtual Officemanager & Virtual Assistant bij Ingsbizz

Ik heb er een fijn gevoel bij, SamSam is duidelijk en overzichtelijk. Ik heb een spaarpotje en dat geld staat daar prima. Ik vind het fijn om iets geregeld te hebben én ik bespaar maandelijks 100 euro.

Ik dacht: “Als ik ga betalen dan wil ik er ooit iets voor terugzien”. bij samSam blijft mijn geld van mij. De cijfers van afgelopen jaren waren heel gunstig dus de keus was snel gemaakt. Ik vind het ook niet prettig dat mijn hele doopceel wordt gelicht bij een reguliere verzekeraar; als je een weknemer bent gebeurt dat ook niet. ik vind daar wel iets van….

Guido

Sales en marketing support

Door een tip van Jacqueline dat ik de wachttijd bij de arbeidsongeschiktheidsverzekering ook op 24 maanden kon zetten, zodat de premie fors omlaag kon, was ik verkocht.

Voor mij is dit een topcombincatie met een lage verzekeringspremie bij de bank voor het relatief kleine risico dat je langer dan 24 maanden ziek bent. Met de inleg bij de schenkkring (voor de eerste 24 maanden) help je andere ondernemers mochten zij ziek worden en zij helpen jou als je ziek bent. Daarnaast spaar je een groot deel van je inleg waardoor je een mooi spaarpot opbouwt.

Kies je dekking (netto) en ontdek je kosten en spaarbedrag!

Je mag maximaal 80% van het resultaat uit je onderneming (winst) kiezen als dekking. Als je de samenvatting aanvraagt via het formulier dan geven we ook aan wat dit precies is voor de door jou gekozen dekking.

Maandelijkse Storting

dit is het "all inclusive" bedrag dat je maandelijks stort.

Maandelijkse Kosten

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld).

Maandelijks Gespaard

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld).

* het gemiddelde over de afgelopen 6 maanden varieert maandelijks (iets). Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Lees de privacy gedragscode van SamSamkring. Ziek en toch inkomen!

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!