SamSamkring webinars

Wij begrijpen dat het gewoon handig is om alles wat je wilt weten, te horen terwijl je met een bakje koffie op de bank zit achter je computer/tablet/telefoon. Daarom hebben wij webinars (online presentaties) georganiseerd!

Want je hebt vast nog vragen…

Natuurlijk hebben wij een prachtige website waar heel veel informatie op staat. Misschien zelfs alle informatie! Maar een website is maar een website… En via onze webinar krijg je een betere indruk van hoe SamSamkring werkt, van wie wij zijn en krijg je antwoord op je vragen!

Live meedoen of nu direct kijken?

We hebben een webinar voor je opgenomen. Die duurt een klein half uurtje en kun je kijken wanneer het jou uitkomt. Vragen beantwoorden wij dan per mail.
We geven periodiek ook een live webinar van ongeveer drie kwartier. In de live webinar krijg je direct antwoord op je vragen.

Met het formulier hieronder kun je je inschrijven voor de webinar. De opgenomen webinar kun je dan meteen kijken.
Voor de live webinar krijg je 3 e-mails van ons (een bevestigings-email, een herinnering een dag van tevoren en een e-mail 15 minuten voor aanvang. Zo kan je het en niet vergeten en je hebt de juiste URL altijd bij de hand :-).

Oh ja, de software werkt het beste als je Google Chrome als browser gebruikt. Dus….Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..