Ziek zijn en de Arbodienst

ZZP’er en ziek worden, dat wil natuurlijk niemand. Wanneer je als lid van SamSamkring arbeidsongeschikt raakt, word je gelukkig begeleid door onze arbodienst Bureau Streefkerk. Zij beoordelen jouw situatie en begeleiden jouw re-integratie. Zo sta je er niet alleen voor.ZZP’er en ziek

Je hoopt het natuurlijk niet. Maar het kan jou ook overkomen: je wordt arbeidsongeschikt en moet je ziek melden. Als lid van SamSamkring sta je er gelukkig niet alleen voor.

Beoordelen en begeleiden

Beoordelen en begeleiden laten wij graag aan de experts over. Een casemanager van onze arbodienst, Bureau Streefkerk, neemt contact met je op na jouw ziekmelding. Samen maken jullie een inschatting van de ernst en de duur van de situatie.

Daarna beoordeelt een BIG-geregistreerde verzekeringsarts wat er met je aan de hand is, en met name wat je nog kan. Indien noodzakelijk bepaalt een arbeidsdeskundige objectief de mate van arbeidsongeschiktheid.

Uitgangspunt van al deze professionals is steeds dat jij als ondernemer zo snel mogelijk weer aan het werk wilt. Als de inzet van re-integratie bevorderende middelen daarbij helpt, adviseren zij SamSamkring daarover. Het kan zijn dat je dan naast of in plaats van schenkingen krijgt wat jij nodig hebt om snel weer aan de slag te gaan.

lees hier ervaringen van onze deelnemers

SamSamkring: de gezondste schenkkring

Natuurlijk voorkom je liever dat je ziek wordt. Gezond leven, goed voor jezelf zorgen, aandacht voor veilige werkomstandigheden en af en toe even stilstaan, kunnen daarbij helpen.

Hoewel dit uiteindelijk je eigen verantwoordelijkheid is, helpt SamSam je graag. Speciaal voor SamSamkring leden hebben wij namelijk een vitaliteitsprogramma samengesteld. Samen maken we van SamSamkring de gezondste schenkkring van Nederland.

Meer over Bureau Streefkerk

“Samen aan het werk!” is het motto van onze arbodienst Bureau Streefkerk. Hun aanpak is oplossingsgericht, flexibel en pro-actief.

Hun professionals zijn deskundig en geregistreerd en snappen dat ondernemers soms een andere aanpak vragen. Daarnaast zijn zij in staat tot goed beoordelen en begeleiden. Alle persoonlijke gegevens worden verwerkt in Verzuimsignaal dat aan alle privacy eisen voldoet.

meer weten over Bureau Streefkerk 

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!