SamSam voor Sociaal Werkers

Ben je Sociaal Werker én zelfstandig ondernemer / ZZP’er? De BPSW en SamSam gaan samenwerken voor jou!

Je weet natuurlijk al wat de BPSW jou als Sociaal Werker allemaal te bieden heeft voor jouw professionele ontwikkeling. Maar voor Sociaal Werkers die zelfstandig ondernemer / ZZP’er zijn, biedt de BPSW meer. Zoals een platform om te netwerken, waar je vragen kunt stellen aan collega’s, samen producten en trainingen kunt ontwikkelen en elkaar kunt opzoeken rond intervisie.

En wat is dan SamSam? SamSam zorgt voor een inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Door mee te doen met SamSam, helpen Sociaal Werkers elkaar. Het idee is simpel. Iedereen die meedoet, spaart iedere maand een bedrag op een eigen aparte rekening. Als er iemand ziek is, schenkt iedereen deze collega een klein bedrag. Zo heeft de zieke toch inkomsten en help je elkaar. Stop je met SamSam dan kun je het bedrag dat nog op je rekening staat gewoon houden. Meedoen kan door lid te worden van SamSam voor Sociaal Werkers.

De BPSW en SamSam bundelen hun dienstverlening zodat jij als Sociaal Werker en ondernemer je zeker kunt voelen. Over jouw professionele ontwikkeling én over jouw inkomen bij ziekte.