Doe de SamSamcheck!

Binnen 1 minuut weten hoe hoog jouw inkomen tijdens ziekte kan zijn als je lid wordt van SamSamkring? En weten wat dan jouw kosten zijn? Easy peasy, lemon squeezy!

Stel je gewenste (netto) inkomen in:

Maandelijkse storting

dit bedrag is inclusief alle kosten.

Maandelijkse kosten

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld)*.

Maandelijks gespaard

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld)*.

Benodigd inkomen

bruto uit onderneming per maand (ZZP’er).

* het gemiddelde over de afgelopen 6 maanden varieert maandelijks (iets). Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. En de privacy code vind je hier.

Maandelijkse storting

Met maandelijkse storting bedoelen we het bedrag dat je maandelijks op je SamSam rekening moet storten. Dit is dus het spaarbedrag (voor schenkingen en arbodienst), de contributie (€15,-) en de bankkosten (€2,99) bij elkaar opgeteld.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten zijn daadwerkelijk ook alle maandelijkse kosten bij elkaar opgeteld! Het gaat hier om de contributie plus de bankkosten plus de arbodienstkosten plus de schenkingen. Dit is het gemiddelde in de afgelopen 12 maanden en dat gemiddelde varieert uiteraard door de variabele arbodienstkosten en de schenkingen aan deelnemers.

Maandelijks gespaard

Het bedrag bij maandelijks gespaard is het bedrag dat er per maand gemiddeld over is gebleven van je inleg (en dus is gespaard) na verrekening van ALLE kosten. Je ziet dus dat deelnemers veel lagere kosten hebben dan de inleg. Het spaarbedrag vormt de buffer zodat er altijd voldoende geld is om schenkingen te doen.

Benodigd inkomen

Het benodigd inkomen is het (gemiddelde) bruto maandinkomen dat je minimaal nodig hebt om bij aanvang van je lidmaatschap het door jou ingestelde gewenste inkomen af te kunnen spreken.

Meer informatie over hoe SamSamkring werkt vind je hier.

Ik doe mee!

Waarom wij meedoen!Pauline - Interim IT manager

Pauline

Interim IT manager

Ik vind het mooi dat de oprichters zich met zoveel overtuiging en enthousiamse inzetten voor de leden. Er staat een kwalitatief hoogwaardig product. Voor mij is het grote voordeel van SamSamkring dat er een goede balans is tussen het zakelijke en het sociale.

Ik doe mee met SamSamkring om zeker te zijn van inkomen mocht ik uitvallen door ziekte. Momenteel ben ik bezig me de aanschaf van een woning en ik wil geen zorgen hebben over eventuele ziekte en inkomen. Lid worden was zo gepiept.

Bas Evolvers

Bas

Eigenaar van Evolvers

Na vele jaren zelf geld opzij te hebben gelegd voor mogelijke ziekte en een aantal hoge offertes van AOV’s in mijn mailbox, stuitte ik op SamSamkring. Broodfondsen hebben mij gevoelsmatig nooit aangetrokken. SamSamkring gelijk.

Vooral de zakelijke aanpak en de transparante opzet spraken mij aan. De kosten zijn verwaarloosbaar en in goede tijden bouw je zelfs kapitaal op door te sparen op jouw eigen spaarrekening! Ik raad elke ondernemer aan om aan boord te komen, het geeft echt rust

Nog wel even wat meer checken

Ok, ok, leuk om te doen natuurlijk. Als je het formulier hier boven helemaal hebt ingevuld dan weet je nu wat het jou gaat kosten. Maar laten we ook even de voorwaarden herhalen. Transparantie, duidelijkheid en eerlijkheid vinden wij belangrijk. Zodat je weet waar je aan begint als je mee gaan doen met ons alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Voorwaarden om lid te worden van de SamSam kring zijn:

  • Je bent zelfstandig ondernemer;
  • Op het moment dat je lidmaatschap aanvangt, ben je in staat jouw beroep / werkzaamheden uit te voeren. Je bent dus niet beroepsarbeidsongeschikt;*
  • Je genereert inkomen uit je onderneming. Of als je starter bent: je weet dat je inkomen gaat genereren.

* Als je op het moment dat jouw lidmaatschap ingaat door ziekte niet in staat bent jouw eigen beroep / werkzaamheden uit te voeren en/of als je weet dat je binnenkort door een ziekte / behandeling of ingreep (tijdelijk) niet jouw beroep / werkzaamheden kunt uitvoeren, kun je nog niet lid worden. Je meldt je dan aan als lid als je weer volledig in staat bent om te werken.

We hebben natuurlijk nog wat meer afspraken, die vind je hier.

Meer weten?


Mail ons gewoon..

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

Check de veelgestelde vragen…

Regel je inkomen bij ziekte

Doe gewoon mee..