De beste voorwaarden!

Yes! SamSamkring komt bij Yezzer uit de bus als de schenkring met de beste voorwaarden!

Leuk dat je even op onze site komt kijken!

Nog wat meer belangrijke verschillen die Yezzer vast ook gaat vermelden…

  SharePeople Zelfstandig Ondernemers Tulpenfonds SamSam
Voorwaarden worden altijd persoonlijk toegelicht ✘* ✘* ✘*
Er is altijd voldoende buffer voor schenkingen (ook bij hoge AO percentages) ✘**
Voorwaarden worden door de deelnemers bepaald ✔***

* Wel binnen enkele minuten on-line te regelen. Ieder voordeel heeft een nadeel. Weet je dan precies wat je krijgt?
** Indien het arbeidsongeschiktheidspercentage hoger is dan 6% krijgen arbeidsongeschikte deelnemers minder schenkingen.
*** SamSamkring is een vereniging met een vast bestuur, een digitale algemene leden vergadering en verder geen bijeenkomsten. In de algemene ledenvergadering kan besloten worden statuten en/of reglement aan te passen (bij voldoende stemmen).


Bij SamSam heb je ALTIJD een persoonlijk gesprek voordat je meedoet!
Welkom!

Wij zijn erg blij met de vergelijkingspagina van Yezzer! Eindelijk een partij die de moeite neemt om te kijken naar de verschillen tussen de verschillende organisaties die een alternatief aanbieden voor een AOV! Natuurlijk hebben we op onze website ook al e.e.a. staan een tijdje (deze pagina) maar als een ander iets objectief zegt dan staat het krachtiger natuurlijk!

En natuurlijk is de vergelijker niet volledig en ontbreken er wellicht nog wat zaken (zie hier boven) maar daar wordt ook door Yezzer aan gewerkt. Er komt een 2.0 versie. Top!

SamSam is ontwikkeld vanuit onze eigen ervaringen met arbeidsongeschiktheid en dat merk je aan de moeite die wij nemen om iedereen goed voor te lichten en aan de voorwaarden die zijn gesteld (ons persoonlijke verhaal lees je hier). Zekerheid van inkomen als je arbeidsongeschikt raakt staat bij ons op 1!

Duur of goedkoop?

SamSamkring heeft dan wel de beste voorwaarden. Op de Yezzer pagina komen wij er wat betreft prijs ogenschijnlijk niet als beste uit. Wat betreft de vaste maandelijkse kosten is dat deels verklaarbaar. Wellicht zinvol om over de kosten nog eens na te denken?

  • Kan het zijn dat er grote verschillen zijn in het arbeidsongschiktheidspercentage van ondernemers tussen grote groepen?
  • Als er wordt gesproken over “gemiddelden” is het dan helder wat daar mee bedoeld wordt? Van alle schenkers? Van de afgelopen jaren of maanden?
  • Het uitsluiten van bepaalde (beroeps)ziekten resulteert altijd in lagere (schenk)kosten. Is dat wat jij zoekt voor als je arbeidsongeschikt raakt?
  • Drempels en tredes (vanaf of tot een bepaald percentage schenkingen krijgen) geven lagere kosten t.a.v. schenkingen. Is dat wat jij zoekt als je zelf arbeidsongeschikt raakt?

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..