Hét AOV alternatief voor kritsche ondernemers

Wij zijn hét unieke alternatief voor een AOV, voor ALLE ondernemers. Maar vooral de kritische…
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte. Zeker, eerlijk en betaalbaar.
En voor bunq klanten zijn wij nog goedkoper. Want bunq klanten krijgen korting bij SamSamkring.
Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op onze website.

En zo eenvoudig werkt het:

  • Je spreekt af wat je wilt ontvangen als je arbeidsongeschikt raakt.
  • Je stort elke maand geld op je eigen SamSam rekening.
  • Als er iemand arbeidsongeschikt raakt schenkt iedereen een klein bedrag. De penningmeester maakt de schenkingen over vanaf ieders SamSam rekening.
  • Je spaart elke maand je inleg min de kosten (er blijft geld over).
  • Als je stopt (kan elke maand) kan je het geld op je rekening vrij besteden.

Lees meer op deze pagina of check onze veelgestelde vragen.

Vul je gegevens in en ontvang je persoonlijke kortingscode!Korting speciaal voor bunq klanten

Wat goed dat jij al bij bunq bankiert! bunq is een moderne bank. Met bunq kun je eenvoudig je SamSam-zaken regelen, zoals het machtigen van de penningmeester voor het doen van schenkingen. En makkelijk, daar houden wij van! Bij SamSamkring regel je je AOV ook eenvoudig online.

bunq is ook een betaalbare bank. Dat past bij onze overtuiging dat iedere ondernemer een inkomen bij ziekte moet kunnen afsluiten. Daarom kiest SamSamkring voor bunq.

Mazzel met € 35 korting op de inschrijfkosten

En daarom bieden wij bunq klanten graag een mooie korting aan. Dus heb jij een bunq rekening en wil je je aansluiten bij SamSamkring? Dan krijg je € 35 korting op de inschrijfkosten (standaard € 150,-). Vraag via het formuliertje hier boven je persoonlijke kortingscode aan!

Mazzel met lagere maandkosten

En omdat jij al klant bent van bunq, zijn jouw maandkosten ook nog eens lager. Je hoeft immers niet speciaal voor je deelname aan SamSamkring een bunq account te openen. Je kunt gewoon een nieuwe rekening openen, speciaal voor SamSamkring.

Wil je meer weten? Klik op deze button of neem een kijkje op de website. En heb je vragen? Neem dan contact met ons op; we horen je graag!

Even over ons dan…

Wij zijn Jacqueline en Roland Blaauw en SamSamkring is (mede) geboren uit onze eigen negatieve ervaring met een verzekeraar. Kijk hier hoe Roland ons persoonlijke verhaal vertelt. En in het kort: Toen Roland arbeidsongeschikt raakte, dacht hij goed verzekerd te zijn bij een grote verzekeraar. Na een jaar besloot de verzekeringsmaatschappij de uitkering echter af te bouwen om vervolgens helemaal niets meer uit te keren. Dit terwijl er geen discussie was over het feit dat Roland niet kon werken. De gevolgen daarvan waren groot. Met behulp van een advocaat spanden wij een rechtszaak aan, die na jarenlange strijd resulteerde in een schikking. Zowel onze eigen ervaringen als een deel van het bedrag van de schikking hebben wij gebruikt voor het ontwikkelen van dit alternatief voor een AOV.

Onze overtuiging: álle ondernemers moeten zich kunnen verzekeren van een inkomen tijdens arbeidsongeschiktheid zonder kleine lettertjes. Daar zetten wij ons met hart en ziel voor in.

En zo eenvoudig is meedoen
  • Je maakt een afspraak voor de intake.
  • Je opent een sub-rekening op je bunq account.
  • Je logt in op onze portal
  • Je betaalt de factuur voor de inschrijfkosten
  • Je wacht geduldig op de eerste van de maand dat je meedoet!

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..