Startende ondernemers welkom!

Ook als startende ondernemer / ZZP’er kun je meedoen met SamSamkring. Want ook jij kunt ziek of arbeidsongeschikt worden.
Een fijn idee als je weet dat je dan terug kunt vallen op SamSam.

Goed bezig, startende ondernemer!

Je gaat starten als ondernemer of je hebt je net ingeschreven bij de KvK. Hartstikke leuk natuurlijk. Maar er zijn ook een paar lastige en saaie dingen die je moet regelen. Zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering / AOV. Of een eerlijk en betaalbaar alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering zoals SamSamkring.

Het is verstandig om gelijk bij de start van je bedrijf iets te regelen voor als je onverhoopt uitvalt door arbeidsongeschiktheid. Wat ziek worden zonder inkomen? Je moet er niet aan denken!

Waarom SamSamkring?

SamSamkring is een van de weinige AOV alternatieven waar starters welkom zijn. En bij ons zijn geestesziekten ook gedekt. Zodra je meedoet, heb je een volledige dekking. Zo kun jij je met een gerust hart richten op zorgeloos ondernemen.

  • Iedere arbeidsgeschikte ondernemer kan meedoen (ook starters)
  • Wij hanteren geen leeftijdsgrens, oudere ondernemers mogen ook meedoen
  • We kennen geen uitsluitingen op medisch verleden
  • Je kunt je gewenste inkomen zelf kiezen tussen de € 1000 en € 4000 netto
  • Het is betaalbaar. En als je stopt is het geld dat je gespaard hebt gewoon van jou!
  • Meedoen kan per de eerste van iedere maand na 1 afspraak (online videogesprek), makkelijk en snel
  • De opzegtermijn is 1 maand
  • We werken samen met een onafhankelijke arbodienst
  • Jij helpt met jouw geld andere ondernemers

Top dat jij als startende ondernemer het risico op ziekte / arbeidsongeschiktheid serieus neemt. En dat je daarom nu op onze site aan het kijken bent. Je hoort dus niet bij de 80% van de ZZP’ers die niets hebben geregeld. Meestal omdat ze denken dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering heel duur is. Maar als je meedoet met SamSamkring vallen de kosten reuze mee. Wil je weten hoe hoog jouw inkomen bij ziekte kan zijn als je mee doet met SamSam? En wat jouw kosten dan zijn? Doe de SamSamcheck.

SamSam in het kort

Je betaalt geen premie maar je spaart iedere maand een bedrag op jouw SamSam rekening. Zo bouw je een potje/buffer op. Als één van de andere leden ziek is, schenk je hem of haar een klein bedrag. Dat doen alle andere leden ook.

Als jij ziek bent, ontvang jij schenkingen van de andere leden. Het totale bedrag dat je ontvangt kies je zelf (€1.000 tot €4.000 netto). Dit mag niet meer zijn dan 80% van jouw gemiddelde netto inkomen uit onderneming.

Bij SamSamkring geen medische keuring, geen uitsluitingen en geen kleine lettertjes. Gewoon een heel goed alternatief; betaalbaar, eerlijk en flexibel.

Een onafhankelijke arbodienst beoordeelt de ziekmeldingen. Maar de arbodienst helpt ook bij re-integratie. Want als ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer aan de slag. Anders raak je je klanten kwijt.

Extra aandacht voor startende ondernemers

Startende ondernemers krijgen bij ons extra aandacht. Als we jouw gewenste inkomensniveau bij ziekte gaan afstemmen, kijken we niet alleen naar de cijfertjes maar naar het totale plaatje. Wat deed je voor je ging ondernemen? Wat verdiende je toen? Heb je al opdrachten? Hoe is jouw markt? Welk uurtarief ga je hanteren?

En uiteraard nemen we de tijd om je vragen te beantwoorden. Of het nu gaat over de AOV of onder ondernemen. We spreken je graag!

In eerste instantie zijn we een beetje behoudend bij het bepalen van jouw inkomensniveau bij ziekte. Omdat het niet helemaal zeker is hoe jouw onderneming gaat draaien. Het mooie is dat je gewoon opnieuw een afspraak met ons kan maken als je jouw cijfers van 1 jaar kan laten zien. Als ondernemer ben jij flexibel, dus zijn wij dat ook!

Meedoen? Maak een afspraak om je gewenste inkomen af te stemmen!

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!