Voor Sociaal Werkers

De BPSW (beroepsvereniging voor sociaal werkers) en SamSamkring werken samen. Omdat je als ZZP’er geen zorgen wilt hebben over je inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Maar je dat op een eerlijke en betaalbare manier wilt regelen.

Als je zelfstandig ondernemer bent in het sociaal domein, ben je trots op je beroep en op je ondernemerschap. Beide vragen jouw aandacht. Je wilt je vak bijhouden door intervisie, bijscholing en trainingen. De BPSW biedt ondernemende sociaal werkers ondersteuning die aansluit bij jouw wensen.

Je wilt je als ondernemer onderscheiden en positioneren. Dat vraagt om een zakelijke aanpak. Wat ook bij ondernemerschap hoort, is alles wat met je administratie samen hangt. Ook over verzekeren denk je na. Bijvoorbeeld over het risico dat je als je ziek wordt zonder inkomen zit. Als je lid wordt van SamSamkring, ben je zeker van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Je ontvangt schenkingen van andere ondernemers als je ziek bent (maximaal 2 jaar lang) en je schenkt zelf een klein bedrag als een ander ziek is. En je wordt begeleid door een arbodienst. Het totale bedrag dat je per maand ontvangt als je ziek bent, kies je zelf. Er zijn geen uitsluitingen en kleine lettertjes, je draagt niet bij aan de winst van verzekeraars maar je helpt andere ondernemers! En zij helpen jou als dat nodig is.

De BPSW en SamSamkring werken samen om jou te ondersteunen. We werken op dit moment aan een aantrekkelijk aanbod voor BPSW-leden die lid worden van SamSamkring. En andersom. Houd onze websites in de gaten, of neem contact met ons op.