Open jouw SamSam rekening

Geen premie betalen maar sparen. Op je eigen rekening bij de Bunq bank. Jouw SamSam rekening bij bunq kent veel voordelen. Je regelt alles via de app op jouw smartphone. Je opent de rekening in 10 minuten (als je wel alles leest…), machtigt ons in 1 minuut en jij ziet altijd alle mutaties op je rekening door de meldingen die je van bunq ontvangt. Dat is duidelijk, transparant en zeker.

Het kan in 10 minuten

bunq is een moderne bank en maakt het leven makkelijk (zeggen ze zelf :-)). Het openen van de bunq rekening kan binnen 10 minuten, je moet hiervoor een smartphone gebruiken. Een overzicht van de kosten van een account bij de bunq bank vind je hier. Op dit moment zijn de maximale kosten voor je bank account bij de bunq € 2,99 per maand.

Waarom bunq

Moderne bank

De bunq-bank de enige Nederlandse bank is waarbij je een andere persoon eenvoudig online kunt machtigen om geld over te maken van je rekening. Dat is nodig zodat de penningmeester de schenkingen aan zieken en de contributie kan overschrijven. Zo hoef je zelf niets te doen en weten we zeker dat de deelnemers die arbeidsongeschikt zijn altijd hun geld op tijd krijgen (laatste dag van de maand).

Duurzame bank

Bunq is een groene bank. Dat vinden wij belangrijk. Als je voor het openen van je account de link gebruikt die wij je sturen, plant bunq maar liefst 10 bomen! En als je een wat duurder abonnement kiest, planten zijn een boom voor elke € 100 die je uitgeeft.

Als je heb besloten mee te doen met SamSam krijg je een e-mail met ook een link naar een pagina van het Servicebureau met een uitleg. Wacht daar even op voordat je aan de slag gaat met je SamSam rekening, dan leggen wij precies uit hoe en wat.

Heb je ergens hulp bij nodig? Aarzel niet ons te bellen.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..