Cadeautje geven, cadeautje(s) krijgen!

Deelnemers van SamSamkring zijn de beste SamSam ambassadeurs. En dat belonen wij graag. Als je lid bent van SamSamkring kun je cadeautjes geven. Lees hier meer over het ambassadeursprogramma waarmee je cadeautjes geeft én daardoor ook zelf ontvangt!

SamSam ambassadeurs

Als lid van SamSamkring Zakelijk I heb je een Ambassadeurscode waarmee je cadeautjes kan geven. Deze vind je terug in jouw SamSam, waar je ook een handige knop vindt om iemand de benodigde informatie te geven.

Als iemand jouw Ambassadeurscode gebruikt bij het maken van de afspraak om het inkomen af te stemmen, dan is de eerste maand van zijn lidmaatschap gratis (dat scheelt dus de contributie van € 15). Geen kapitaal maar wel leuk meegenomen toch?

Als jij meer personen weet te overtuigen van alle voordelen van SamSamkring en meer personen jouw code gebruiken krijg je steeds meer cadeautjes. En met cadeautjes bedoelen we dan maanden gratis lidmaatschap!

Als er 1 persoon gebruik maakt van je persoonlijke Ambassadeurscode dan heb je 1 gratis maand deelname aan SamSamkring verdient. Als een tweede persoon gebruik maakt van jouw Ambassadeurscode dan verdien je daarmee nog eens twee maanden gratis deelname. Bij 3 personen 3 maanden, etc etc.

Als bijvoorbeeld 6 personen gebruik maken van je code dan heb je uiteindelijk 6 + 5 + 4 + 3 + 2 + 1 = 21 maanden gratis deelname (geen contributie) aan SamSamkring verdient! Kan dus aardig oplopen zo.

Zijn er nog regeltjes?

Er zijn natuurlijk wel een paar regeltjes van toepassing. Weet waar je aan begint en check dit document even!

Owja, wel leuk om te weten dat deze gratis maanden gewoon bovenop eventuele kortingsacties op het inschrijfgeld komen. Zou flauw zijn dat niet te doen toch?Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!