Doe mee

Iedere ondernemer kan meedoen. Ook startende ondernemers en oudere ondernemers zijn welkom. Er is geen medische keuring nodig, want SamSamkring kent geen uitsluitingen. Er is één voorwaarde: op het moment dat je lid wordt, ben je niet arbeidsongeschikt (of weet je dat je binnenkort een tijdje niet kunt werken bijvoorbeeld vanwege een operatie).

Vier stappen en je doet mee

Stap 1: inkomen afstemmen

Maak een afspraak om je gewenste inkomen bij arbeidsongeschiktheid af te stemmen. Je kan je financiële gegevens door iemand laten aanleveren met dit formulier. We kijken op je computer mee naar jouw gegevens zodat we zeker weten dat jouw inkomen uit onderneming past bij jouw gewenste inkomensniveau. 

Stap 2: bankzaken

Open een persoonlijke account bij de bunq bank op jouw smartphone. Maak in deze account jouw SamSam rekening. “Connect” jouw rekening met de rekening van SamSam. Hiermee machtig je onze penningmeester op je rekening.

Stap 3: mijn SamSam

Als de bunq zaken in orde zijn krijg je van ons een e-mail met jouw tijdelijke wachtwoord voor de portal. Log in bij Mijn SamSam, vink alle verklaringen aan en vul jouw gegevens volledig in. We vragen natuurlijk niet meer gegevens dan we echt nodig hebben. En je kunt altijd je eigen gegevens inzien en wijzigen.

Stap 4: inschrijfkosten

De kosten voor jouw inschrijving zijn 150 euro (incl. BTW). Je ontvangt een factuur voor jouw inschrijving als lid van SamSam. Die kun je heel eenvoudig met iDeal betalen. Als je deze factuur betaald hebt, ben je lid van SamSamkring en ben je zeker van inkomsten tijdens ziekte.

Waarom wij meedoen!Jaap

Eigenaar BOK consultancy

Jullie website straalt uit dat het jullie belang is om het goed te regelen. Het is niet zo commercieel. En wat de doorslag gaf is dat ik bij SamSamkring geen sociale verplichtingen heb en wel de zekerheid van een buffer. Plus de professionaliteit en transaparantie die jullie uitstralen met de website en in gesprekken.

Ik ben analist dus doe ik altijd voorwerk voordat ik ergns aan begin. Ik wil het goed regelen voor mijn gezin en dan baseer ik me op feiten en niet op emotie. Het moet degelijk en transparant zijn.

Jessica

Eigenaar Jessica stam Producties

Ik ben als ZZP-er werkzaam in de TV/Event branche. Het regelen van mijn AOV stond al heel lang op 1 van mijn vele To-Do lijstjes, maar kwam er nooit van. ook omdat de kosten daavan heel hoog bleken te zijn.

samSam bleek hiervoor echtger de utikomst. Iedere maand een overzichtelijk bedrag dat uiteindelijk “gewoon van mij blijft”. En daarom heb ik mij aangesloten bij SamSamkring. en ik merk dat dat me rust geeft. Ik mag en kan nu ziek worden, ook al staat dat zeker niet op mijn To-Do lijstjes.

Wat je vast wilt weten als meedoet

SamSamkring Zakelijk I is de vereniging waar je lid van wordt. De vereniging zorgt ervoor dat alle leden zich aan de afspraken houden. Iedereen moet iedere maand het afgesproken bedrag sparen. En ieder lid moet een bedrag schenken aan een lid dat arbeidsongeschikt is. Net als in andere verenigingen is er een bestuur en een Algemene Ledenvergadering. Maar als lid hoef je daar geen tijd aan te besteden. SamSam Servicebureau regelt alles voor de vereniging.
In de statuten, het reglement en de privacy gedragscode zijn alle afspraken vastgelegd.

Meer weten?


Mail ons gewoon..

Bel ons gewoon..

Doe gewoon mee..