Doe mee

Iedere ondernemer kan meedoen met SamSamkring. Ook startende ondernemers en oudere ondernemers zijn welkom. Er is geen medische keuring nodig, want SamSamkring kent geen uitsluitingen. Er is één voorwaarde: op het moment dat je lid wordt, ben je niet arbeidsongeschikt (of weet je dat je binnenkort een tijdje niet kunt werken bijvoorbeeld vanwege een operatie).

Vier stappen en je doet mee

Stap 1: inkomen afstemmen

Maak een afspraak (dat kan hier) om je gewenste inkomen bij arbeidsongeschiktheid af te stemmen. Je kan je financiële gegevens door iemand laten aanleveren met dit formulier. We kijken op je computer mee naar jouw gegevens zodat we zeker weten dat jouw inkomen uit onderneming past bij jouw gewenste inkomensniveau. 

Stap 2: bankzaken

Na stap 1 ontvang je een e-mail met een samenvatting van de bedragen en verdere uitleg over de vervolgstappen die nodig zijn voor je deelname.

De tweede stap voor het meedoen met SamSamkring is het openen van een account bij de bunq bank. Je opent een rekening speciaal voor je deelname aan SamSamkring.

Stap 3: mijn SamSam

Na afronding van stap 1 ontvang je naast een samenvatting ook een e-mail met je inloggegevens en je tijdelijke wachtwoord voor de portal. Log in bij Mijn SamSam, vink alle verklaringen aan en vul jouw gegevens volledig in. Als je je gegevens hebt aangevuld, krijg je een QR code waarmee je de de penningmeester toegang geeft op je bunq rekening voor het betalen van de contributie en het doen van schenkingen.

Stap 4: inschrijfkosten

De inschrijfkosten voor meedoen met SamSamkring zijn 150 euro (incl. BTW). Je ontvangt een factuur voor jouw inschrijving als lid van SamSam. Die kun je heel eenvoudig met iDeal betalen. Als je deze factuur betaald hebt, ben je lid van SamSamkring en ben je zeker van inkomsten tijdens ziekte.

Waarom wij meedoen met SamSamkring!Jaap

Eigenaar BOK consultancy

Jullie website straalt uit dat het jullie belang is om het goed te regelen. Het is niet zo commercieel. En wat de doorslag gaf is dat ik bij SamSamkring geen sociale verplichtingen heb en wel de zekerheid van een buffer. Plus de professionaliteit en transparantie die jullie uitstralen met de website en in gesprekken.

Ik ben analist dus doe ik altijd voorwerk voordat ik ergens aan begin. Ik wil het goed regelen voor mijn gezin en dan baseer ik me op feiten en niet op emotie. Het moet degelijk en transparant zijn.

Jessica

Co-founder Out of the Rat Race

Ik ben als ZZP-er werkzaam in de TV/Event branche. Het regelen van mijn AOV stond al heel lang op 1 van mijn vele To-Do lijstjes, maar kwam er nooit van. ook omdat de kosten daarvan heel hoog bleken te zijn.

samSam bleek hiervoor echter de uitkomst. Iedere maand een overzichtelijk bedrag dat uiteindelijk “gewoon van mij blijft”. En daarom heb ik mij aangesloten bij SamSamkring. en ik merk dat dat me rust geeft. Ik mag en kan nu ziek worden, ook al staat dat zeker niet op mijn To-Do lijstjes.

Wat je vast wilt weten als meedoet

Als je wilt meedoen met SamSamkring wordt je lid van de vereniging SamSamkring Zakelijk I. De vereniging zorgt ervoor dat alle leden zich aan de afspraken houden. Iedereen moet iedere maand het afgesproken bedrag sparen. En ieder lid moet een bedrag schenken aan een lid dat arbeidsongeschikt is. Net als in andere verenigingen is er een bestuur en een Algemene Ledenvergadering. Maar als lid hoef je daar geen tijd aan te besteden. SamSam Servicebureau regelt alles voor de vereniging.
In de statuten, het reglement en de privacy gedragscode zijn alle afspraken vastgelegd.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..