Onze arbodienst: Bureau Streefkerk

Als ondernemers / ZZP’ers die lid zijn van SamSam Zakelijk arbeidsongeschikt zijn, schakelen wij de arbodienst van Bureau Streefkerk in. Wij hebben Bureau Streefkerk geselecteerd omdat waarden passen bij wat wij bij SamSam belangrijk vinden. Zowel op inhoud en aanpak als op overtuiging. Bureau Streefkerk biedt oplossingsgericht verzuimmanagement. Hun professionals kijken liever naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Belangrijk onderdeel van hun werkwijze is dan ook advies over een goede re-integratie.

Bureau Streefkerk is transparant in haar dienstverlening. Afspraak is afspraak. Omdat zij alles onder één dak bieden ze onze leden een volledig pakket arbodienstverlening. Zij zijn een flexibele en proactieve partij waardoor wij niet geconfronteerd worden met lange wachttijden. Bij arbeidsongeschiktheid geven zij snel en adequaat advies.

Dus word je onverhoopt ziek, dan melden wij je aan bij Bureau Streefkerk. Een casemanager neemt vervolgens contact met je op om de situatie te bespreken.
Waar nodig wordt een bedrijfsarts ingeschakeld. Uiteraard is dit een vaste, BIG geregistreerde bedrijfsarts die actief meedenkt. Bureau Streefkerk beschikt daarnaast over een flexibel netwerk van kerndeskundigen.

Ben je als ondernemers / ZZP’er ziek dan ontvang je de afgesproken schenkingen en word je ook nog eens begeleid om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen in je eigen onderneming.
Want arbeidsongeschikt zijn is al vervelend genoeg!