Ziek en toch inkomen

Dé AOV schenkkring, voor ALLE ondernemers! Geen uitsluitingen op leeftijd, starters zijn welkom en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand! Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte. Met lage kosten AOV verzekering zzp. Zeker, eerlijk en betaalbaar.

Kosten arbeidsongeschiktheidsverzekering

Stel je gewenste (netto) inkomen in en weet waar je aan toe bent bij SamSamkring!

Maandelijkse storting

dit bedrag is inclusief alle kosten.

Maandelijkse kosten

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld).

Maandelijks gespaard

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld).

Benodigd inkomen

bruto uit onderneming per maand (ZZP’er).

* het gemiddelde over de afgelopen 6 maanden varieert maandelijks (iets). Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Lees de privacy gedragscode van SamSamkring.

En zo eenvoudig werkt het:

  • Je spreekt af wat je wil ontvangen als je arbeidsongeschikt raakt.
  • Je stort elke maand geld op je eigen SamSam rekening.
  • Als je arbeidsongeschikt ontvang je na 2 maanden voor een periode van maximaal 24 maanden schenkingen.
  • Je spaart elke maand je inleg min de kosten (er blijft geld over).
  • Als je stopt (kan elke maand) kan je het geld op je rekening vrij besteden.

Lees meer op deze pagina of check onze veelgestelde vragen.

Kosten AOV ZZP

Aan de telefoon krijgen wij vaak de vraag: “Hoe kan het dat bij SamSamkring de kosten voor een ZZPer zoveel lager zijn dan een AOV verzekering? ” De premie voor een reguliere AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) is vaak honderden euro’s per maand en dat is voor veel ZZP’er niet te betalen. Bovendien zijn er vaak uitsluitingen en kleine lettertjes.

Er is bij een verzekeraar een conflicterend belang, iedere euro die wordt uitgekeerd is een euro minder winst. En uiteindelijk draait het bij een verzekeraar natuurlijk om winstmaximalisatie, aandeelhouderswaarde, bonussen en uitstekende salarissen. Dat is de reden van hun bestaan. Daarnaast zijn verzekeraars ook vaak papieren tijgers, zitten ze in prachtige panden en rijden de managers in nog mooiere autos waardoor er hoge kosten zijn.

Winst maximalisatie maakt dat verzekeraars de premie zo hoog mogelijk maken en houden. Daarnaast proberen ze door uitstekend risicomanagement zo weinig mogelijk uit te geven. Dat merk je als je je wilt verzekeren, lange lijsten met vragen en een prachtig boek met de voorwaarden. Als je gezond bent mag je meedoen, als ze verwachten dat je arbeidsongeschikt kan raken dan niet. Daar zijn ze niet voor natuurlijk.

Kortom voor jou als ondernemer / ZZP’er hoge premies, uitsluitingen, strikte voorwaarden en een malle molen als je arbeidsongeschikt raakt.


SamSamkring is voordeliger

Dat de kosten bij SamSamkring zoveel lager zijn komt omdat wij geen verzekeraar zijn maar een vereniging waarin wij alles samen regelen. Wij geven elkaar schenkingen op het moment dat het nodig is. Wat ook in de kosten scheelt is dat wij gedurende maximaal 24 maanden schenkingen geven als iemand arbeidsongeschikt is (na 2 maanden eigen risico). We weten van verzekeraars dat 99% van de personen die arbeidsongeschikt raken binnen 2 jaar weer beter zijn.

Bij SamSamkring betaal je iedere maand € 15 contributie, dit zijn de vaste kosten die je hebt. Daarnaast leg je een bedrag in op je eigen rekening. Van die inleg wordt een gedeelte gebruikt om deelnemers die ziek zijn geld te schenken en de arbodienst te betalen. De rest van het geld blijft van jou en als je stopt kan je vrij over dat geld beschikken!

Als jij zelf ziek bent, ontvang jij van de andere deelnemers een schenking. Hoeveel je wilt ontvangen bepaal je zelf. Het mag niet meer zijn dan 80% van je inkomen uit onderneming.

SamSamkring biedt hoge zekerheid en de kosten zijn laag. En alle ondernemers zijn welkom. Ook ondernemers met een medische historie, startende ondernemers en oudere ondernemers kunnen meedoen., zonder hogere kosten.

Meld je daarom nu aan bij SamSamkring. Je houdt de kosten laag en je weet zeker dat je je geld krijgt als je arbeidsongeschikt raakt.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..