Ziek en toch inkomen

Dé AOV schenkkring, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd, ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte. Met lage kosten AOV verzekering zzp.
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

Kosten arbeidsongeschiktheidsverzekering

Kosten AOV ZZP

Aan de telefoon krijgen wij vaak de vraag: “Hoe kan het dat bij SamSamkring de kosten AOV verzekering voor ZZP zoveel lager zijn? ” De premie voor een reguliere AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) is vaak honderden euro’s per maand en dat is voor veel ZZP’er niet te betalen. Bovendien zijn er vaak uitsluitingen.

Dat de kosten bij SamSamkring zoveel lager zijn komt omdat je geen premie betaalt. Bij SamSamkring betaal je iedere maand € 15 contributie. Daarnaast leg je een bedrag in op je eigen rekening. Van die inleg wordt een gedeelte gebruikt om deelnemers die ziek zijn geld te schenken. De rest blijft van jou.

Als jij zelf ziek bent, ontvang jij van de anderen een bedrag. Hoeveel je wilt ontvangen bepaal je zelf. Het mag niet meer zijn dan 80% van je inkomen uit onderneming.

Lees hier alles over kosten, sparen en schenken.


SamSamkring is voordeliger

SamSamkring is een eerlijk en flexibel alternatief voor de AOV. Maar bovenal is SamSamkring veel voordeliger. Met SamSamkring kun je ieder inkomen tussen de € 1000 en € 4000 NETTO afspreken. Een voorbeeld van de kosten: Bij een gewenst inkomen van € 200) netto ben je tussen de € 75 en € 80 per maand kwijt.

Als je wilt weten wat de kosten zijn bij jouw gewenste inkomen, doe dan de SamSamCheck. Zo weet je gelijk wat je mogelijkheden zijn.

SamSamkring biedt hoge zekerheid en de kosten zijn laag. En alle ondernemers zijn welkom. Ook ondernemers met een medische historie, startende ondernemers en oudere ondernemers kunnen meedoen., zonder hogere kosten.

Meld je daarom nu aan bij SamSamkring. Je houdt de kosten laag en je weet zeker dat je je geld krijgt als je arbeidsongeschikt raakt.

En zo eenvoudig werkt het:

  • Je spreekt af wat je wil ontvangen als je arbeidsongeschikt raakt.
  • Je stort elke maand geld op je eigen SamSam rekening.
  • Als er iemand arbeidsongeschikt raakt schenkt iedereen een klein bedrag. De penningmeester maakt de schenkingen over vanaf ieders SamSam rekening.
  • Je spaart elke maand je inleg min de kosten (er blijft geld over).
  • Als je stopt (kan elke maand) kan je het geld op je rekening vrij besteden.

Lees meer op deze pagina of check onze veelgestelde vragen.

537

deelnemers

deze maand.

2.8

% arbeidsongeschiktheid

gemiddeld in de afgelopen 6 maanden.

41

% gespaard van inleg

gemiddeld in de afgelopen 6 maanden.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..