Ziek en toch inkomen

Hét unieke alternatief voor een AOV, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd, ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte.
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

Kies voor een betaalbare AOV verzekering voor ZZP

Aan de telefoon horen wij vaak de vraag: “Waarom toch altijd die enorm hoge kosten bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP?” Een AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) is voor veel ZZP’er niet te betalen. Tevens bevatten veel van deze verzekeringen de bekende kleine lettertjes, waardoor je geen absolute zekerheid hebt over bijvoorbeeld de hoogte van de uitkering of de looptijd.
Heb je wel eens gedacht aan een alternatief?
SamSamkring is een mooi alternatief voor de AOV. SamSamkring biedt hoge zekerheid en de kosten zijn laag. En alle ondernemers zijn welkom.
Meld je daarom nu aan bij SamSamkring. Je houdt de kosten laag maar weet zeker dat je je geld krijgt als je arbeidsongeschikt raakt.

Zo gaat het met SamSamkring

2.7

% arbeidsongeschiktheid

gemiddeld in de afgelopen 6 maanden.

42

% gespaard van inleg

gemiddeld in de afgelopen 6 maanden.

Regel nu zelf je zzp AOV verzekering tegen lage kosten

Dat valt niet mee. Ondernemers en ZZP’ers moeten vaak erg veel betalen om zich te verzekeren. En dat terwijl ze gemiddeld heel weinig ziek zijn. Meld je daarom nu aan bij SamSamkring. Je houdt de kosten laag maar weet zeker dat je je geld krijgt als je arbeidsongeschikt raakt.

Hoe het werkt? Heel eenvoudig: je bekijkt welk inkomen je netto nodig hebt als je arbeidsongeschikt raak. Dan maak je een telefonische afspraak met SamSamkring om te kijken wat de bijbehorende kosten zijn. SamSamkring is geen verzekering, maar een vereniging waar zelfstandig ondernemers en ZZP’ers lid van zijn. Samen leggen alle leden maandelijks een bedrag in op een eigen bankrekening. Hiermee bouwt iedereen een buffer op. Word je ziek? Dan schenken alle andere leden je een bedrag (tot maximaal 24 maanden). Met al deze kleine bedragen heb jij je inkomen tijdens de arbeidsongeschiktheid. Wordt er een andere deelnemer uit het broodfonds ziek? Dan schenk jij deze ondernemer een klein bedrag.

SamSamkring: Lage kosten, hoge zekerheid

Met SamSamkring heb je het goed geregeld. Je weet zeker dat je je geld krijgt als je ziek of arbeidsongeschikt bent. En dat zonder de hoge kosten van een AOV verzekering voor ZZP. Stel dat je een inkomen wilt van € 2000,- netto per maand. Dat leg je minder dan 120 per maand in. En van die 120 euro spaar je meer dan 80 euro per maand!

Maak nu maar eens een vergelijking met de gemiddelde zzp AOV verzekering kosten. Dan zie je hoeveel voordeliger het kan. Wil je ook meedoen met SamSamkring? Je aanmelden kan gemakkelijk online.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..