Ziek en toch inkomen

Dé AOV schenkkring, voor ALLE ondernemers! Geen uitsluitingen op leeftijd, starters zijn welkom en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand! Met SamSam houd je de arbeidsongeschiktheidsverzekering kosten laag . Met lage kosten AOV verzekering zzp. Zeker, eerlijk en betaalbaar.

Kosten arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp

Op deze pagina lees je meer over de kosten AOV verzekering ZZP’ers als je je aansluit bij SamSamkring. Maar uiteraard is er veel meer te vertellen over SamSam. Over hoe het werkt en wie er mee kunnen doen. In het kort: SamSamkring is een alternatief voor de AOV waarbij Alle zzp’ers en ondernemers zich kunnen aansluiten. Ook 60-plussers, starters en medisch met een medisch verleden. Wij doen niet aan medische keuringen en uitsluitingen. SamSamkring is eerlijk, sociaal en voordeling.

Hieronder zie je in een oogopslag wat de kosten zijn bij jouw gewenste inkomen. Vul onderstaand formulier in en weet gelijk wat je mogelijkheden zijn.

Stel je gewenste (netto) inkomen in en weet waar je aan toe bent bij SamSamkring!

Maandelijkse Storting

dit is het "all inclusive" bedrag dat je maandelijks stort.

Maandelijkse Kosten

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld).

Maandelijks Gespaard

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld).

Benodigd inkomen

bruto resultaat uit onderneming per maand (ZZP’er).

* het gemiddelde over de afgelopen 6 maanden varieert maandelijks (iets). Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Lees de privacy gedragscode van SamSamkring.

De door jou gekozen dekking is:

Maandelijkse storting

Met de maandelijkse storting van bedoelen we het bedrag dat je maandelijks op je SamSam rekening moet storten bij de door jou gekozen dekking van . Dit is dus de inleg voor schenkingen en arbodienst () opgeteld bij de contributie ().Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten van zijn daadwerkelijk ook alle maandelijkse kosten bij elkaar opgeteld bij jouw gekozen dekking.

De gemiddelde kosten () zijn dus een stuk lager dan het bedrag dat je maandelijks stort (), de rest van het bedrag is je spaarbedrag. De kosten variëren iedere maand uiteraard iets door de variabele arbodienst kosten en de schenkingen aan deelnemers.

Maandelijks gespaard

Het bedrag van bij maandelijks gespaard is het bedrag dat er per maand gemiddeld over is gebleven van de maandelijkse storting (en dus daadwerkelijk is gespaard) na verrekening van ALLE kosten.

Dit spaarbedrag draagt bij aan de financiële buffer die we met z’n allen hebben zodat we ook in slechte tijden voldoende geld hebben om te schenken.

Benodigd inkomen uit onderneming

Het benodigd inkomen van is het (gemiddelde) bruto resultaat uit je onderneming dat je als ZZPer minimaal nodig hebt om met de ingestelde dekking van mee te kunnen doen. Ben je een starter, dan kijken we bijvoorbeeld naar je laatst verdiende salaris en je plannen. Heb je een BV dan is het noodzakelijke resultaat uit onderneming vaak hoger dan wanneer je een ZZPer bent en in dit geval is dat .

Meer informatie over hoe SamSamkring werkt? Zo werkt het!

AOV berekenen SamSamkring - duim rood

Ik doe mee!

Kosten AOV verzekering ZZP

Aan de telefoon krijgen wij vaak de vraag: “Hoe kan het dat bij SamSamkring de kosten voor een ZZP’er zoveel lager zijn dan een AOV verzekering? ” De premie voor een reguliere AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) is vaak honderden euro’s per maand en dat is voor veel ZZP’ers niet te betalen. Bovendien zijn er vaak uitsluitingen en kleine lettertjes.

Er is bij een verzekeraar een conflicterend belang, iedere euro die wordt uitgekeerd aan een zieke ondernemer is een euro minder winst. En uiteindelijk draait het bij een verzekeraar natuurlijk om winstmaximalisatie, aandeelhouderswaarde en bonussen.

Wil je een AOV afsluiten maar ben je al wat op leeftijd dan gaat de premie vaak behoorlijk omhoog. Of ben je helemaal niet welkom. En heb je al eens wat gemankeerd, dan wordt het afsluiten een betaalbare verzekering nog lastiger.

Wij zijn anders! Bij SamSamkring mogen alle ondernemers meedoen voor dezelfde voorwaarden. Wij vinden dat iedereen een betaalbaar inkomen bij ziekte moet hebben. Wij houden de kosten laag en heten iedereen welkom.

SamSamkring is een sociaal en voordelig alternatief. Meer weten over de kosten AOV verzekering ZZP? Doe dan vrijblijvend de SamSamcheck.

En heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust; we horen graag van je!


SamSamkring is voordeliger

Dat de kosten bij SamSamkring zoveel lager zijn komt omdat wij geen verzekeraar zijn maar een vereniging waarin wij alles samen regelen. Wij geven elkaar schenkingen op het moment dat het nodig is. Als je ziek wordt heb je gedurende maximaal 24 maanden recht op het afgesproken bedrag (tussen de € 1000 en € 4000 NETTO). Je hebt bij arbeidsongeschiktheid 2 maanden eigen risico. We weten van verzekeraars dat meer dan 95% van de ondernemers die arbeidsongeschikt raken binnen 2 jaar weer beter zijn of een ander beroep zijn gaan uitoefenen.

Bij SamSamkring betaal je iedere maand € 15 contributie, dit zijn de vaste kosten die je hebt. Daarnaast leg je een bedrag in op je eigen rekening. Van die inleg wordt een gedeelte gebruikt om deelnemers die ziek zijn geld te schenken en de arbodienst te betalen. De rest van het geld blijft van jou en als je stopt kan je vrij over dat geld beschikken!

Als jij zelf ziek bent, ontvang jij van de andere deelnemers schenkingen. Hoeveel je wilt ontvangen bepaal je zelf.

SamSamkring biedt hoge zekerheid en de kosten zijn laag. En alle ondernemers zijn welkom. Ook ondernemers met een medische historie, startende ondernemers en oudere ondernemers kunnen meedoen., zonder hogere kosten. Meld je daarom nu aan bij SamSamkring. Je houdt de kosten laag en je weet zeker dat je je geld krijgt als je arbeidsongeschikt raakt.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..