SamSamkring webinars

Wij begrijpen dat het gewoon handig is om alles wat je wilt weten, te horen terwijl je met een bakje koffie op de bank zit achter je computer/tablet/telefoon. Daarom hebben wij live webinars (online presentaties) georganiseerd!

Want je hebt vast nog vragen…

Natuurlijk hebben wij een prachtige website waar heel veel informatie op staat. Misschien zelfs alle informatie! Maar een website is maar een website… En via onze live webinar krijg je een betere indruk van hoe SamSamkring werkt, van wie wij zijn en krijg je antwoord op je vragen!

Dit webinar duurt ongeveer een uurtje en wij geven die momenteel elke week (klik hier om je aan te melden voor de webinar van 8 april). Met het formulier hiernaast kan je je gewoon inschrijven voor de webinar naar keuze. Je krijgt vervolgens 3 e-mails van ons, een bevestigings email na inschrijving, een e-mail een dag van te voren en nog een e-mail 15 minuten voor aanvang van de webinar. Zo kan je het en niet vergeten en je hebt de juiste URL altijd bij de hand.

Oh ja, de software werkt het beste als je Google Chrome als browser gebruikt. Dus….

Als je nog meer vragen hebt

Op onze website vind je veel informatie over SamSamkring. Maar we kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit die je graag aan ons wilt stellen. Dat kan! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Open chat
1
Zooo, leuker om whatsapp te gebruiken om contact met ons te krijgen? Dat kan!
Powered by