SamSamkring webinars

Wij begrijpen dat het gewoon handig is om alles wat je wilt weten, te horen terwijl je met een bakje koffie op de bank zit achter je computer/tablet/telefoon. Daarom hebben wij nu een webinar (online presentatie) die je meteen kunt starten!

Want je hebt vast nog vragen…

Natuurlijk hebben wij een prachtige website waar heel veel informatie op staat. Misschien zelfs alle informatie! Maar een website is maar een website… En via ons webinar krijg je een betere indruk van hoe SamSamkring werkt, van wie wij zijn en krijg je antwoord op je vragen!

Dit webinar duurt nog geen 24 minuten en start meteen als je hiernaast de gegevens hebt ingevuld. Neem niet alleen een bakje koffie voor op de bank maar neem er ook wat koekjes bij! Heb je na afloop nog vragen? Mail of bel ons gerust.

Vul je naam en email adres in hiernaast. “And let the show begin!”

Oh ja, de software werkt het beste als je Google Chrome als browser gebruikt. Dus….

Stel je vragen tijdens een webinar

Binnenkort kun je je ook inschrijven voor een interactieve webinar. Je kijkt dan naar onze webinar en kunt tegelijkertijd vragen stellen via de chat.Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Je schrijft je in via bovenstaand formulier. Je krijgt een mail met een linkje. Je krijgt ook nog een keer een herinnering via de mail met hetzelfde linkje.

Vlak voordat de webinar waarvoor je je hebt ingeschreven begint, klik je op dat linkje. Je gaat dan automatisch naar de internetpagina waar onze webinar gaat beginnen. Tijdens de webinar kun je ons zien en horen en zie je soms een Powerpoint presentatie. Wij zien en horen jou niet. Maar je kunt via de chat wel vragen stellen, die wij dan beantwoorden.

Zo kunnen wij jou informeren over SamSamkring en hoef je niet de deur uit. Lekker makkelijk toch? 

Open chat
1
Zooo, leuker om whatsapp te gebruiken om contact met ons te krijgen? Dat kan!
Powered by