Doe de SamSam Check!

Binnen 1 minuut weten hoe hoog jouw inkomen tijdens ziekte kan zijn als je lid wordt van SamSamkring? En weten wat dan jouw kosten zijn? Easy peasy, lemon squeezy!

Stel je gewenste (netto) inkomen in*:

Maandelijkse inleg

Maandelijkse storting

dit bedrag is inclusief alle kosten.

Maandelijks gespaard

Maandelijks gespaard

in de afgelopen 12 maanden (gemiddeld).

Benodigd inkomen

Benodigd inkomen

bruto uit onderneming per maand (ZZP’er).

Maandelijkse storting

En voor de volstrekte helderheid, met maandelijkse storting bedoelen we het bedrag dat je maandelijks op je SamSam rekening moet storten. Dit is dus het spaarbedrag (voor schenkingen en arbodienst), de contributie (€15,-) en de bankkosten (€7,99) bij elkaar opgeteld.

Maandelijks gespaard

Het bedrag bij maandelijks gespaard is het bedrag dat er per maand gemiddeld over is gebleven van je inleg (en dus is gespaard) na verrekening van ALLE kosten. Je ziet dus dat deelnemers veel lagere kosten hebben dan de inleg. Het spaarbedrag vormt de buffer zodat er altijd voldoende geld is om schenkingen te doen.

Benodigd inkomen

Het benodigd inkomen is het (gemiddelde) bruto maandinkomen dat je minimaal nodig hebt om bij aanvang van je lidmaatschap het door jou ingestelde gewenste inkomen af te kunnen spreken.

Nog wel even wat meer checken

Ok, ok, leuk om te doen natuurlijk. Als je het formulier hier boven helemaal hebt ingevuld dan weet je nu wat het jou gaat kosten. Maar laten we ook even de voorwaarden herhalen. Transparantie, duidelijkheid en eerlijkheid vinden wij belangrijk. Zodat je weet waar je aan begint als je mee gaan doen met ons alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Voorwaarden om lid te worden van de SamSam kring zijn:

  • Je bent zelfstandig ondernemer;
  • Op het moment dat je lidmaatschap aanvangt, ben je in staat jouw beroep / werkzaamheden uit te voeren. Je bent dus niet beroepsarbeidsongeschikt;*
  • Je genereert inkomen uit je onderneming. Of als je starter bent: je weet dat je inkomen gaat genereren.

* Als je op het moment dat jouw lidmaatschap ingaat door ziekte niet in staat bent jouw eigen beroep / werkzaamheden uit te voeren en/of als je weet dat je binnenkort door een ziekte / behandeling of ingreep (tijdelijk) niet jouw beroep / werkzaamheden kunt uitvoeren, kun je nog niet lid worden. Je meldt je dan aan als lid als je weer volledig in staat bent om te werken.

We hebben natuurlijk nog wat meer afspraken, die vind je hier.

SamSamkring is er voor ALLE ondernemers

Wil jij ook meedoen? Dat kan natuurlijk. Deelname is eenvoudig online en snel te regelen. Klik op onderstaande button en meld je aan. Heb je nog wat meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op. We horen graag van je!