Arbodienst

Als je lid bent van SamSamkring en je bent arbeidsongeschikt, word je begeleid door onze arbodienst Bureau Streefkerk. Zij beoordelen jouw situatie en begeleiden jouw re-integratie. Zo sta je er niet alleen voor.

Beoordelen en begeleiden

Je hoopt het niet. Maar het kan jou ook gebeuren: je wordt arbeidsongeschikt en moet je ziek melden. Als lid van SamSamkring sta je er niet alleen voor. Beoordelen en begeleiden laten wij graag aan de experts over. Een casemanager van onze arbodienst, Bureau Streefkerk, neemt contact met je op na jouw ziekmelding. Samen maken jullie een inschatting van de ernst en de duur van de situatie.

Daarna beoordeelt een BIG-geregistreerde verzekeringsarts wat er met je aan de hand is en met name wat je nog kan. Indien noodzakelijk bepaalt een arbeidsdeskundige objectief de mate van arbeidsongeschiktheid.

Uitgangspunt van al deze professionals is steeds dat jij als ondernemer zo snel mogelijk weer aan het werk wilt. Als de inzet van re-integratie bevorderende middelen daarbij helpt, adviseren zij SamSamkring daarover. Het kan zijn dat je dan naast / in plaats van schenkingen krijgt wat jij nodig hebt om snel weer aan de slag te gaan.

lees hier ervaringen van onze deelnemers

Voorkomen is beter

Natuurlijk voorkom je liever dat je ziek wordt. Gezond leven, goed voor jezelf zorgen, aandacht voor veilige werkomstandigheden en af en toe even stilstaan, kunnen daarbij helpen. Uiteindelijk is dat je eigen verantwoordelijkheid. Maar we willen jou daarbij gaan helpen met een aanbod speciaal voor SamSamkring leden. In 2021 gaan we daarmee aan de slag, samen met onze leden.

Meer over Bureau Streefkerk

“Samen aan het werk!” is het motto van Bureau Streefkerk. Hun aanpak is oplossingsgericht, flexibel en pro-actief. Hun professionals zijn deskundig en geregistreerd en snappen dat ondernemers soms een andere aanpak vragen. Alle persoonlijke gegevens worden verwerkt in Verzuimsignaal dat aan alle privacy eisen voldoet.

meer weten over Bureau Streefkerk 

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..