SamSamkring info-avonden

Wij vinden het leuk om jou en andere ondernemers in jouw netwerk te ontmoeten en ons verhaal te vertellen. Dus we komen graag op de koffie als je ons uitnodigt.

Info-avonden

Maatwerk

Wil je graag samen met ondernemers uit jouw netwerk onderzoeken of jullie samen een maatwerk SamSamkring kunnen oprichten? Of willen jullie meer weten en zijn jullie met minimaal 10 ZZP’ers / ondernemers? Dan komen we graag bij jullie langs om al jullie vragen te beantwoorden, en de mogelijkheden te bespreken. We organiseren dan met jullie hulp een informatiebijeenkomst op maat op de door jullie gewenste locatie en een datum en tijdstip dat jullie uitkomt. Meer weten? Neem contact met ons op!

Algemeen

Indien er algemene info-avonden zijn gepland vind je die in de lijst hier onder.

SamSam info-avond Nijmegen

ZZP-ers/ondernemers uit Nijmegen e.o. kunnen op 16 oktober kennismaken met SamSamkring. Meedoen met SamSamkring betekent dat je ook inkomen hebt als je ziek bent. Het is het sociale en betrouwbare alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering / AOV. Tijdens deze bijeenkomst kun je al je vragen stellen over SamSamkring. Ook startende ondernemers en oudere ondernemers zijn van harte welkom.  Je kunt je hier aanmelden. Leuk als je langskomt!

Meer weten »
Nijmegen,Waalbandijk 16
Nijmegen,6541 AJNederland
+ Google Maps

Info-avond Breda

Voor ZZP-ers en ondernemers uit Noord-Brabant organiseren wij op 13 november een info-avond. Tijdens de avond kun je kennismaken met en al je vragen stellen over SamSamkring. Meedoen met SamSamkring betekent dat je ook inkomen hebt als je ziek bent. Het is het sociale en betrouwbare alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering / AOV. Ook startende ondernemers en oudere ondernemers zijn welkom bij SamSamkring. En vind je het leuk samen met een andere ondernemer te komen en worden jullie beide lid, dan krijg je een mooie korting! Je kunt je hier aanmelden. Leuk als je langskomt!

Meer weten »
Brandpunt Breda,Reigerstraat 16
Breda,Noord-Brabant4811XBNederland
+ Google Maps

Blijf op de hoogte

Wil je weten waar wij mee bezig zijn en handige tips voor ondernemers ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.
In het kort: Wij gebruiken je gegevens alleen voor het versturen van nieuwsbrieven (1x per maand) en benaderen je mogelijk ook persoonlijk via de email. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen.

Aanmelden voor nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1
Zooo, leuker om whatsapp te gebruiken om contact met ons te krijgen? Dat kan!
Powered by