SamSamkring info-avonden

Wij vinden het leuk om jou en andere ondernemers in jouw netwerk te ontmoeten en ons verhaal te vertellen. Dus we komen graag op de koffie als je ons uitnodigt.

Info-avonden

Maatwerk

Wil je graag samen met ondernemers uit jouw netwerk onderzoeken of jullie samen een maatwerk SamSamkring kunnen oprichten? Of willen jullie meer weten en zijn jullie met minimaal 10 ZZP’ers / ondernemers? Dan komen we graag bij jullie langs om al jullie vragen te beantwoorden, en de mogelijkheden te bespreken. We organiseren dan met jullie hulp een informatiebijeenkomst op maat op de door jullie gewenste locatie en een datum en tijdstip dat jullie uitkomt. Meer weten? Neem contact met ons op!

Algemeen

Indien er algemene info-avonden zijn gepland vind je die in de lijst hier onder.

SamSam info-avond Utrecht

Informatiebijeenkomst voor ondernemers / ZZP-ers die meer willen weten over SamSamkring. Meedoen met SamSamkring betekent dat je ook inkomen hebt als je ziek bent. Het is het sociale en betrouwbare alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering / AOV. Tijdens deze bijeenkomst kun je al je vragen stellen over SamSamkring. Ook startende ondernemers en oudere ondernemers zijn van harte welkom.  Je kunt je hier aanmelden.

Meer weten »
Vergadercentrum Hoge Weide,Ab Harrewijnstraat 45
Utrecht,3544AL
+ Google Maps

Blijf op de hoogte

Wil je weten waar wij mee bezig zijn en handige tips voor ondernemers ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.
In het kort: Wij gebruiken je gegevens alleen voor het versturen van nieuwsbrieven (1x per maand) en benaderen je mogelijk ook persoonlijk via de email. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen.

Aanmelden voor nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.