SamSamkring info-avonden

Wij vinden het leuk om jou en andere ondernemers in jouw netwerk te ontmoeten en ons verhaal te vertellen. Hieronder staan door ons geplande info-avonden. Mocht je met een groep ondernemers zijn van minimaal 10 personen dan komen wij ook gewoon op verzoek bij je langs. Neem dan even contact met ons op.

Info-avonden

SamSam info-avond Maastricht

Informatie-avond in Maastricht voor ondernemers / ZZP-ers die meer willen weten over SamSamkring. Meedoen met SamSamkring betekent dat je ook inkomen hebt als je ziek bent. Het is het sociale en betrouwbare alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering / AOV. Tijdens deze bijeenkomst kun je al je vragen stellen over SamSamkring. Ook startende ondernemers en oudere ondernemers zijn van harte welkom. Je kunt je hier aanmelden.

Meer weten »
StayOkay, Maasboulevard 101
Maastricht, Nederland
+ Google Maps

SamSam info-avond Gorinchem

SamSamkring komt naar Gorinchem met een info-avond voor ZZP'ers / ondernemers. SamSamkring is het betaalbare en betrouwbare alternatief voor de dure AOV. Zonder hoge premie, zonder uitsluitingen of kleine lettertjes. Gewoon eerlijk en transparant. Tijdens de bijeenkomst kun je al je vragen stellen over SamSamkring. Met SamSamkring heb je op een slimme manier de financiële gevolgen van langdurige arbeidsongeschiktheid opgevangen. Je betaalt geen premie maar je spaart iedere maand op jouw SamSam rekening. Als één van de andere leden ziek is, schenk je hem of haar een klein bedrag. Als jij ziek bent, ontvang jij schenkingen van de andere leden.…

Meer weten »
De Smidse, Kwekelstraat 30
Gorinchem, Nederland
+ Google Maps

SamSam info-avond Amersfoort

ZZP'er in Amersfoort: wil je meer weten over een betaalbaar alternatief voor de AOV?  Kom op 9 september naar de SamSamkring info-avond in Amersfoort. Tijden de info-avond vertellen we je graag meer over dit alternatief en uiteraard is er alle ruimte voor vragen. Ook startende ondernemers en oudere ondernemers zijn van harte welkom. En ken je ZZP'ers in je omgeving die dit onderwerp ook interessant vinden, kom dan gerust samen. Je kunt je hier aanmelden. Locatie volgt!

Meer weten »

SamSam info-avond Arnhem

Informatie-avond in Arnhem voor ondernemers / ZZP-ers die meer willen weten over SamSamkring. Meedoen met SamSamkring betekent dat je ook inkomen hebt als je ziek bent. Het is het sociale en betrouwbare alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering / AOV. Tijdens deze bijeenkomst kun je al je vragen stellen over SamSamkring. Ook startende ondernemers en oudere ondernemers zijn van harte welkom. Je kunt je hier aanmelden.

Meer weten »
Geniet in de Weerd, Weerdjesstraat 168
Arnhem, Nederland
+ Google Maps

SamSam info-avond Utrecht

SamSamkring komt naar Utrecht met een info-avond voor ZZP'ers / ondernemers. SamSamkring is het betaalbare en betrouwbare alternatief voor de dure AOV. Zonder hoge premie, zonder uitsluitingen of kleine lettertjes. Gewoon eerlijk en transparant. Tijdens de bijeenkomst kun je al je vragen stellen over SamSamkring. Met SamSamkring heb je op een slimme manier de financiële gevolgen van langdurige arbeidsongeschiktheid opgevangen. Je betaalt geen premie maar je spaart iedere maand op jouw SamSam rekening. Als één van de andere leden ziek is, schenk je hem of haar een klein bedrag. Als jij ziek bent, ontvang jij schenkingen van de andere leden.…

Meer weten »

SamSam info-avond Den Bosch

Op 21 oktober komen wij naar Den Bosch met een SamSam info-avond. Tijdens de avond kun je kennismaken met en al je vragen stellen over SamSamkring. Meedoen met SamSamkring betekent dat je ook inkomen hebt als je ziek bent. Het is het sociale en betrouwbare alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering / AOV. Ook startende ondernemers en oudere ondernemers zijn welkom bij SamSamkring. En vind je het leuk samen met een andere ondernemer te komen en worden jullie beide lid, dan krijg je een mooie korting! Je kunt je hier aanmelden. Leuk als je langskomt!

Meer weten »
073 Meeting Company, De Boogschutter 20
Den Bosch, Nederland
+ Google Maps

Blijf op de hoogte

Wil je weten waar wij mee bezig zijn en handige tips voor ondernemers ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.
In het kort: Wij gebruiken je gegevens alleen voor het versturen van nieuwsbrieven (1x per maand) en benaderen je mogelijk ook persoonlijk via de email. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen.

Aanmelden voor nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.