SamSamkring info-avonden

Wij vinden het leuk om jou en andere ondernemers in jouw netwerk te ontmoeten en ons verhaal te vertellen. Dus we komen graag op de koffie als je ons uitnodigt.

Info-avonden

Maatwerk

Wil je graag samen met ondernemers uit jouw netwerk onderzoeken of jullie samen een maatwerk SamSamkring kunnen oprichten? Of willen jullie meer weten en zijn jullie met minimaal 10 ZZP’ers / ondernemers? Dan komen we graag bij jullie langs om al jullie vragen te beantwoorden, en de mogelijkheden te bespreken. We organiseren dan met jullie hulp een informatiebijeenkomst op maat op de door jullie gewenste locatie en een datum en tijdstip dat jullie uitkomt. Meer weten? Neem contact met ons op!

Algemeen

Indien er algemene info-avonden zijn gepland vind je die in de lijst hier onder.

SamSam info-avond Rotterdam

De laatste dit jaar: op 27 november komen wij naar Rotterdam met een SamSam info-avond. Tijdens de avond kun je kennismaken met en al je vragen stellen over SamSamkring. Meedoen met SamSamkring betekent dat je ook inkomen hebt als je ziek bent. Het is het sociale en betrouwbare alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering / AOV. Ook startende ondernemers en oudere ondernemers zijn welkom bij SamSamkring. En vind je het leuk samen met een andere ondernemer te komen en worden jullie beide lid, dan krijg je een mooie korting! Je kunt je hier aanmelden. Leuk als je langskomt!

Meer weten »
Rotterdam, Westplein 12-14
Rotterdam, 3016BM Nederland
+ Google Maps

SamSamkring info-avond Utrecht

We beginnen het jaar goed met een info-avond in Utrecht! Ben je ZZP-ers en wil je meer weten over SamSamkring, het sociale en betrouwbare alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering / AOV?  Kom dan naar de info-avond en stel al je vragen over SamSamkring. Ook startende ondernemers en oudere ondernemers zijn van harte welkom.  Je kunt je hier aanmelden.

Meer weten »
Vergadercentrum Hoge Weide, Ab Harrewijnstraat 45
Utrecht, 3544AL
+ Google Maps

Info-avond SamSamkring Zwolle

Ben je ZZP'er en wil je meer weten over de AOV? SamSam is het sociale en betrouwbare alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering / AOV. Op 22 januari organiseert SamSamkring een info-avond in Zwolle. Tijdens de avond vertellen wij alles over SamSamkring en over de verschillen met verzekeringen en broodfondsen. Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen. Wij maken graag kennis met ZZP-ers uit Overijssel. Ook startende ondernemers en oudere ondernemers zijn van harte welkom. En ken je ZZP'ers in je omgeving die dit onderwerp ook interessant vinden, kom dan gerust samen. Je kunt je hier aanmelden.

Meer weten »
Zwolle, Enkstraat 67
Zwolle, 8012 VA Nederland
+ Google Maps

Blijf op de hoogte

Wil je weten waar wij mee bezig zijn en handige tips voor ondernemers ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.
In het kort: Wij gebruiken je gegevens alleen voor het versturen van nieuwsbrieven (1x per maand) en benaderen je mogelijk ook persoonlijk via de email. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen.

Aanmelden voor nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
1
Zooo, leuker om whatsapp te gebruiken om contact met ons te krijgen? Dat kan!
Powered by