SamSamkring info-avonden

Wij vinden het leuk om jou en andere ondernemers in jouw netwerk te ontmoeten en ons verhaal te vertellen. Dus we komen graag op de koffie als je ons uitnodigt.

Info-avonden

Maatwerk

Wil je graag samen met ondernemers uit jouw netwerk onderzoeken of jullie samen een maatwerk SamSamkring kunnen oprichten? Of willen jullie meer weten en zijn jullie met minimaal 10 ZZP’ers / ondernemers? Dan komen we graag bij jullie langs om al jullie vragen te beantwoorden, en de mogelijkheden te bespreken. We organiseren dan met jullie hulp een informatiebijeenkomst op maat op de door jullie gewenste locatie en een datum en tijdstip dat jullie uitkomt. Meer weten? Neem contact met ons op!

Algemeen

Indien er algemene info-avonden zijn gepland vind je die in de lijst hier onder.

Info-avond SamSamkring Haarlem

ZZP'er in Noord-Holland: wil je meer weten over de AOV?  Op 5 februari organiseert SamSamkring een info-avond in Haarlem. Tijdens de avond vertellen wij alles over SamSamkring en over de verschillen met verzekeringen en broodfondsen. SamSam is het sociale en betrouwbare alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering / AOV. Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen. Wij maken graag kennis met ZZP-ers uit Noord-Holland. Ook startende ondernemers en oudere ondernemers zijn van harte welkom. En ken je ZZP'ers in je omgeving die dit onderwerp ook interessant vinden, kom dan gerust samen. Je kunt je hier aanmelden.

Meer weten »
Dé Plek in Haarlem, Waarderweg 19
Haarlem, Noord-Holland 2031 BN Nederland
+ Google Maps

Info-avond SamSamkring Groningen

ZZP'er in Groningen: wil je meer weten over een betaalbaar alternatief voor de AOV?  Kom op 19 februari naar de SamSamkring info-avond in Groningen. Tijden de info-avond vertellen we je graag meer over dit alternatief en uiteraard is er alle ruimte voor vragen. Ook startende ondernemers en oudere ondernemers zijn van harte welkom. En ken je ZZP'ers in je omgeving die dit onderwerp ook interessant vinden, kom dan gerust samen. Je kunt je hier aanmelden.

Meer weten »
InspirId Groningen, Petrus Driessenstraat 44/46
Groningen, 9714CC Nederland
+ Google Maps

Info-avond SamSamkring Roermond

ZZP'er in Limburg: wil je meer weten over een betaalbaar alternatief voor de AOV?  Kom op 4 maart naar de SamSamkring info-avond in Roermond. Tijden de info-avond vertellen we je graag meer over dit alternatief en uiteraard is er alle ruimte voor vragen. Ook startende ondernemers en oudere ondernemers zijn van harte welkom. En ken je ZZP'ers in je omgeving die dit onderwerp ook interessant vinden, kom dan gerust samen. Je kunt je hier aanmelden.

Meer weten »
Business Center Roerpoort in Roermond, Boven de Wolfskuil 3
Roermond, Zuid-Limburg 6049CV Nederland
+ Google Maps

Info-avond SamSamkring Enschede e.o.

ZZP'er in Twente: wil je meer weten over een betaalbaar alternatief voor de AOV?  Kom op 18 maart naar de SamSamkring info-avond in Enschede. Tijden de info-avond vertellen we je graag meer over dit alternatief en uiteraard is er alle ruimte voor vragen. Ook startende ondernemers en oudere ondernemers zijn van harte welkom. En ken je ZZP'ers in je omgeving die dit onderwerp ook interessant vinden, kom dan gerust samen. Je kunt je hier aanmelden.

Meer weten »
Concordia Enschede, Langestraat 56
Enschede, 7511HC Nederland
+ Google Maps

Blijf op de hoogte

Wil je weten waar wij mee bezig zijn en handige tips voor ondernemers ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.
In het kort: Wij gebruiken je gegevens alleen voor het versturen van nieuwsbrieven (1x per maand) en benaderen je mogelijk ook persoonlijk via de email. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen.

Aanmelden voor nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
1
Zooo, leuker om whatsapp te gebruiken om contact met ons te krijgen? Dat kan!
Powered by