Hoera! We mogen weer!

Wij zijn heel erg blij dat we vanaf juni het land weer in kunnen met onze info-avonden. Want webinars zijn leuk, maar een live ontmoeting is natuurlijk toch leuker.

Tot de zomervakantie hebben wij nog 5 avonden gepland. Natuurlijk moeten we nog wel voorzichtig zijn. Wij zorgen op alle locaties voor genoeg ruimte. Zo kan iedereen 1,5 meter afstand houden.

Klik op de link in de agenda hieronder en meld je aan voor een info-avond bij jou in de buurt. We ontmoeten je graag op een van de volgende data:
2 juni in Broek op Langedijk
17 juni in Dronten
1 juli in Assen
8 juli in Maastricht
15 juli in Gorinchem

Tijdens de info-avond vertellen wij hoe SamSamkring werkt, wat crowdsurance is, en hoe je mee kunt doen. Tijdens een info-avond kun je al je vragen stellen over SamSamkring.

SamSamkring is het betaalbare en betrouwbare alternatief voor de dure AOV. Zonder hoge premie, zonder uitsluitingen of kleine lettertjes. Gewoon eerlijk en transparant.

Met SamSamkring heb je op een slimme manier de financiële gevolgen van langdurige arbeidsongeschiktheid opgevangen. Je betaalt geen premie maar je spaart iedere maand op jouw SamSam rekening. Als één van de andere leden ziek is, schenk je hem of haar een klein bedrag. Als jij ziek bent, ontvang jij schenkingen van de andere leden. Het totale bedrag dat je ontvangt kies je zelf (tussen €1.000 en €4.000).

Ook starters en oudere ondernemers zijn van harte welkom. En vind je het leuk om samen met iemand te komen: jullie zijn van harte welkom! En wordt je beiden in dezelfde maand lid, dan krijg je van ons een leuke korting op de inschrijfkosten.