Hele fijne dagen!

Ben je al vrij? Of werk je lekker door de komende tijd? Het is in ieder geval bijna kerst, tijd voor een korte terugblik.

Het gaat goed!

Het gaat goed met SamSamkring! in 12 maanden zijn wij met bijna 150% gegroeid. En de groei zet door!
Het percentage zieken blijft gelukkig nog steeds laag. Dus je buffer groeit lekker door. 
Ook dit jaar hebben wij een aantal ondernemers kunnen helpen met schenkingen. Daar zijn wij ontzettend blij mee. Want ziek zijn is al vervelend genoeg!  

Wij hebben geregeld contact met deelnemers  en krijgen waardevolle feedback en tips van jullie. Dat draagt bij aan de continu verbetering van SamSamkring. Dus heb je tips of ideeën: laat het ons weten! 

Cadeautjes

Dit jaar is ons ambassadeursprogramma gelanceerd. Onder het motto ‘cadeautje geven, cadeautje(s) krijgen’. Meldt een nieuwe deelnemer zich aan met jouw ambassadeurscode, dan krijgen jullie beiden een maand gratis deelname. En voor de volgende nieuwe deelnemer krijg je zelfs 2 maanden gratis. In MijnSamSam vind je je ambassadeurscode.

Dankjewel!

Wij willen je bedanken voor je schenkingen aan zieke deelnemers en voor  je vertrouwen in SamSamkring in 2020. Voor het volgende jaar staan er weer mooie ontwikkelingen in de planning. meer daarover lees je in de volgende nieuwsbrief.

SamSamkring wenst je hele fijne dagen!