Ziek en toch inkomen

Hét unieke alternatief voor een AOV, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd, ook starters zijn welkom en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
SamSam is een alternatief voor een goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Een zeker, eerlijk en betaalbaar inkomen bij ziekte.

Op zoek naar een goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als ZZP’er heb je veel vrijheid. Je kunt zelf je tijd indelen en te kiezen hoe en met wie je een zakelijke verbinding aangaat. Ook kun je vaak thuis werken. Zo kun je een goede werk-privé balans organiseren. Daar tegenover staat dan wel weer dat je bij ziekte of arbeidsongeschiktheid geen inkomen hebt, zoals dit wel gegarandeerd is als je in loondienst bent. Dit moet je zelf regelen. Dat kan met een verzekering bij een verzekeringsmaatschappij. Maar dan moet je wel een aan reeks voorwaarden voldoen, de premies zijn torenhoog en er gelden betreffende de uitkering vaak restricties. Een alternatieve goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering is de AOV schenkkring van SamSamkring. Bij SamSamkring regel je snel en eenvoudig je inkomen bij ziekte.

SamSamkring is zeker, flexibel en veel voordeliger! Ook in de onafhankelijke vergelijker van Yezzer is SamSamkring het alternatief met de beste voorwaarden.

Jij bent welkom! ook als je een startende ondernemer bent of een zestigplusser. Heb je een zwaar beroep of een medische historie? Geen probleem! Wij vinden dat iedere ondernemer of zzp’er recht heeft op een goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering.

En zo eenvoudig werkt het:

  • Je spreekt af wat je wil ontvangen als je arbeidsongeschikt raakt.
  • Je stort elke maand geld op je eigen SamSam rekening.
  • Als er iemand arbeidsongeschikt raakt schenkt iedereen een klein bedrag. De penningmeester maakt de schenkingen over vanaf ieders SamSam rekening.
  • Je spaart elke maand je inleg min de kosten (er blijft geld over).
  • Als je stopt (kan elke maand) kan je het geld op je rekening vrij besteden.

Lees meer op deze pagina of check onze veelgestelde vragen.

Kies je dekking (netto) en ontdek je kosten en spaarbedrag!

Je mag maximaal 80% van het resultaat uit je onderneming (winst) kiezen als dekking. Als je de samenvatting aanvraagt via het formulier dan geven we ook aan wat dit precies is voor de door jou gekozen dekking.

Maandelijkse Storting

dit is het "all inclusive" bedrag dat je maandelijks stort.

Maandelijkse Kosten

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld).

Maandelijks Gespaard

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld).

* het gemiddelde over de afgelopen 6 maanden varieert maandelijks (iets). Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Lees de privacy gedragscode van SamSamkring. Ziek en toch inkomen!

Voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering voor iedereen

Wij van SamSamkring vinden dat alle ZZP’ers recht hebben op een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarom mogen alle ondernemers ook meedoen. Zonder uitzondering! Want ziek zijn zonder inkomen.. . je moet er niet aan denken.

Bij SamSamkring kijken wij niet naar je medische historie, leeftijd of beroep. Iedere ondernemer mag meedoen voor dezelfde voorwaarden. Je deelname regel je eenvoudig in een online intake van 30 minuten.

SamSam is een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering omdat je geen premie betaalt. Je betaalt een klein bedrag aan administratiekosten. De basis is dat ondernemers en ZZP’ers elkaar financieel bijstaan tijdens hun arbeidsongeschiktheid. Op de SamSamrekening spaar je maandelijks een bedrag en daarvan worden de kosten en schenkingen betaalt. De rest spaar je en krijg je bij einde deelname gewoon weer terug.

Goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en alternatieven bestaan wél!

Eigenlijk bestaan goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekeringen alleen in de vorm van alternatieve voorzieningen. Tegenwoordig bestaan er een aantal alternatieve  goedkope arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen zoals SamSamkring of een Broodfonds. Het voordeel van SamSamkring is dat je volledig ontzorgd wordt.

Geen bestuurstaken en geen verplichte bijeenkomsten; SamSam Servicebureau regelt alles voor je. En alle gegevens over je inkomen en gezondheid blijven anoniem. Daarover wordt niet gesproken met andere deelnemers. Een arbodienst beoordeelt de ziekmeldingen en begeleidt de zieke deelnemers. Zo kunnen zij zich zonder financïele stress richten op hun herstel.

Dus zoek jij een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering? Doe de SamSamCheck en bekijk je mogelijkheden. En uiteraard kun je ons ook altijd even bellen of mailen; we horen graag van je!

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!