Ziek en toch inkomen

Hét unieke alternatief voor een AOV, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd, ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte.
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

Op zoek naar een goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als ZZP’er heb je veel vrijheid. Je kunt zelf je tijd indelen en te kiezen hoe en met wie je een zakelijke verbinding aangaat. Ook kun je vaak thuis werken. Zo kun je een goede werk-privé balans organiseren. Daar tegenover staat dan wel weer dat je bij ziekte of arbeidsongeschiktheid geen inkomen hebt, zoals dit wel gegarandeerd is als je in loondienst bent. Dit moet je zelf regelen. Dat kan met een verzekering bij een verzekeringsmaatschappij. Maar dan moet je wel een aan reeks voorwaarden voldoen, de premies zijn torenhoog en er gelden betreffende de uitkering vaak restricties. Een alternatieve goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering is de AOV schenkkring van SamSamkring.

SamSamkring is zeker, eerlijk en veel voordeliger!

Zo gaat het met SamSamkring

608

deelnemers

deze maand.

2.6

% arbeidsongeschiktheid

gemiddeld in de afgelopen 6 maanden.

45

% gespaard van inleg

gemiddeld in de afgelopen 6 maanden.

Voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering voor iedereen

Wij van SamSamkring vinden dat alle ZZP’ers recht hebben op een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarom mogen alle ondernemers ook meedoen. Zonder uitzondering!

Want als je ziek wordt en je hebt geen geld is het leed niet te overzien. Wij zijn gestart met SamSamkring omdat wij een nare ervaring hadden met een AOV verzekeringsmaatschappij. Toen wij verder gingen zoeken ontdekten wij dat er geen betrouwbare goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekeringen waren. Zo werd SamSamkring geboren. SamSamkring is een alternatieve voorziening. De basis is dat ondernemers en ZZP’ers elkaar financieel bijstaan tijdens hun arbeidsongeschiktheid. Op een eigen bankrekening spaar je maandelijks een bedrag en van hieruit worden de kosten en schenkingen betaalt. Dit is ook de garantie dat als jij ziek wordt, jij van andere leden een schenking ontvangt.

Goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekeringen-alternatieven bestaan wél!

Eigenlijk bestaan goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekeringen alleen in de vorm van alternatieve voorzieningen. Tegenwoordig bestaan er een aantal alternatieve  goedkope arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen zoals SamSamkring, Broodfonds, Smartfund of CommonEasy. Het voordeel van SamSamkring is dat je volledig ontzorgd wordt. Je meld je aan en daarna hoef je zelf niets meer te doen.

Dus zoek jij een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering? Meld je dan aan bij SamSamkring om te kijken wat er mogelijk is. Doe de SamSamCheck en bekijk je mogelijkheden.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..