Ziek en toch inkomen

Hét unieke alternatief voor een AOV, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd, ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte.
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

Op zoek naar een goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als ZZP’er heb je veel vrijheid. Je kunt zelf je tijd indelen en te kiezen hoe en met wie je een zakelijke verbinding aangaat. Ook kun je vaak thuis werken. Zo kun je een goede werk-privé balans organiseren. Daar tegenover staat dan wel weer dat je bij ziekte of arbeidsongeschiktheid geen inkomen hebt, zoals dit wel gegarandeerd is als je in loondienst bent. Dit moet je zelf regelen. Dat kan met een verzekering bij een verzekeringsmaatschappij. Maar dan moet je wel een aan reeks voorwaarden voldoen, de premies zijn torenhoog en er gelden betreffende de uitkering vaak restricties. Een alternatieve goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering is de AOV schenkkring van SamSamkring. Bij SamSamkring regel je snel en eenvoudig je inkomen bij ziekte.

SamSamkring is zeker, flexibel en veel voordeliger!

En zo eenvoudig werkt het:

  • Je spreekt af wat je wil ontvangen als je arbeidsongeschikt raakt.
  • Je stort elke maand geld op je eigen SamSam rekening.
  • Als er iemand arbeidsongeschikt raakt schenkt iedereen een klein bedrag. De penningmeester maakt de schenkingen over vanaf ieders SamSam rekening.
  • Je spaart elke maand je inleg min de kosten (er blijft geld over).
  • Als je stopt (kan elke maand) kan je het geld op je rekening vrij besteden.

Lees meer op deze pagina of check onze veelgestelde vragen.En zo gaat het met SamSamkringdeelnemers deze maand.

arbeidsongeschiktheid gemiddeld in de afgelopen 6 maanden.

gespaard van inleg gemiddeld in de afgelopen 6 maanden.

Voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering voor iedereen

Wij van SamSamkring vinden dat alle ZZP’ers recht hebben op een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarom mogen alle ondernemers ook meedoen. Zonder uitzondering! Want ziek zijn zonder inkomen.. . je moet er niet aan denken.

Bij SamSamkring kijken wij niet naar je medische historie, leeftijd of beroep. iedere ondernemer mag meedoen voor dezelfde voorwaarden. SamSam is een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering omdat je geen premie betaalt. Je betaalt een klein bedrag aan administratiekosten. De basis is dat ondernemers en ZZP’ers elkaar financieel bijstaan tijdens hun arbeidsongeschiktheid. Op een eigen SamSamrekening spaar je maandelijks een bedrag en daarvan worden de kosten en schenkingen betaalt. De rest spaar je en krijg je bij einde deelname gewoon weer terug.

Goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en alternatieven bestaan wél!

Eigenlijk bestaan goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekeringen alleen in de vorm van alternatieve voorzieningen. Tegenwoordig bestaan er een aantal alternatieve  goedkope arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen zoals SamSamkring of een Broodfonds. Het voordeel van SamSamkring is dat je volledig ontzorgd wordt.

Geen bestuurstaken en geen verplichte bijeenkomsten; SamSam Servicebureau regelt alles voor je.

Dus zoek jij een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering? Doe de SamSamCheck en bekijk je mogelijkheden. En uiteraard kun je ons ook altijd even bellen of mailen; we horen graag van je!

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..