Ziek en toch inkomen

Ben je op zoek naar een goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp’er?
SamSamkring is hét unieke alternatief voor een AOV, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd, ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte.
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

Een goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP’ers en door ZZP’ers

Zo houden wij de kosten laag

SamSamkring is geen verzekering. Wij zijn een vereniging van ondernemers die elkaar financieel steunen bij ziekte. Samen organiseren wij zo een goedkope AOV. Hoe dat werkt?

Bij SamSamkring betaal je geen premie maar je spaart op je eigen SamSamrekening. Van je inleg gaan eens per maand schenkingen af aan andere deelnemers die ziek zijn. De rest van het geld is en blijft van jou. Voor je deelname betaal je geen hoge premie maar een maandelijkse contributie van € 15.

Hoeveel jij krijgt als je ziek wordt, bepaal je zelf. Dat kan een bedrag zijn tussen de € 1000 en € 4000 netto, afhankelijk van je inkomen uit onderneming. Meer informatie over sparen, schenken en kosten.

Hoe de SamSamcheck om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn en welke kosten daarbij horen.

Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen; we horen graag van je!

Een betaalbare AOV voor iedereen!

Wij zijn Jacqueline en Roland Blaauw en SamSamkring is (mede) geboren uit onze eigen negatieve ervaring met een verzekeraar. Toen Roland arbeidsongeschikt raakte, dacht hij goed verzekerd te zijn bij een grote verzekeraar. Na een jaar besloot de verzekeringsmaatschappij de uitkering echter af te bouwen om vervolgens helemaal niets meer uit te keren. Dit terwijl er geen discussie was over het feit dat Roland niet kon werken. De gevolgen daarvan waren groot.

Met behulp van een advocaat spanden wij een rechtszaak aan, die na jarenlange strijd resulteerde in een schikking. Zowel onze eigen ervaringen als een deel van het bedrag van de schikking hebben wij gebruikt voor het ontwikkelen van een beter alternatief voor een AOV.

Onze overtuiging: álle ondernemers moeten zich kunnen verzekeren van een inkomen tijdens arbeidsongeschiktheid zonder kleine lettertjes. Daar zetten wij ons met hart en ziel voor in.

En zo eenvoudig werkt het:

  • Je spreekt af wat je wil ontvangen als je arbeidsongeschikt raakt.
  • Je stort elke maand geld op je eigen SamSam rekening.
  • Als er iemand arbeidsongeschikt raakt schenkt iedereen een klein bedrag. De penningmeester maakt de schenkingen over vanaf ieders SamSam rekening.
  • Je spaart elke maand je inleg min de kosten (er blijft geld over).
  • Als je stopt (kan elke maand) kan je het geld op je rekening vrij besteden.

Lees meer op deze pagina of check onze veelgestelde vragen.

Voor ZZP’ers en door ZZP’ers

Je betaalt iedere maand een kleine contributie en je spaart geld op een eigen rekening. Dat doen alle deelnemers. Als er iemand ziek wordt schenkt iedereen een klein bedragje. Daarmee heeft de zieke het inkomen waarvoor hij zich heeft aangemeld. Omdat we met zovelen zijn, blijven de kosten laag. ZZP’ers en ondernemers melden zich zich sowieso alleen ziek als er écht iets aan de hand is.  En zo kunnen we dus met elkaar een goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de ZZP’er organiseren.

SamSamkring is verzekeren zoals dat ooit bedoeld was; ondernemers helpen ondernemers.

Goedkope AOV voor zzp’er

Op de website kun je lezen hoe het precies werkt en hoe jij mee kunt doen. Of doe de SamSamcheck om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn.

Als je besluit mee te doen maak je een afspraak op een moment dat jou uitkomt. Wij bellen je dan op en samen kijken we voor welk bedrag jij mee kunt doen. De rest gaat online0. Dus meedoen met een goedkope AOV voor ZZP’ers is zó geregeld. Je kunt iedere maand meedoen. SamSamkring is zeker, eerlijk en flexibel.

SamSamkring, omdat een goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de ZZP’er kán!

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..