Ziek en toch inkomen

Dé AOV schenkkring, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd, ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte. Met lage kosten AOV verzekering zzp.
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

Goedkope AOV

Zoek je naar een AOV die de goedkoopste is? Sluit je dan aan bij de SamSamkring, het betaalbare alternatief. Je betaalt geen hoge premie maar spaart geld. Daar gaat alleen een klein bedrag af als er een zieke is. En als jij ziek bent krijg jij het inkomen waarvoor je zelf gekozen hebt. Maandelijks betaal je maar € 15 contributie. Doe de SamSamCheck en bekijk vrijblijvend je mogelijkheden.
Wellicht heb je al meer over ons gelezen en wil je vanaf vandaag meedoen. Dat kan! Klik op de button hieronder en meld je aan. Samen stemmen we dan je gewenste inkomen af. Goedkoop, eerlijk en snel online te regelen. Zonder verzekeringsmaatschappij! Ondernemers onder elkaar!

Zo gaat het met SamSamkring

608

deelnemers

deze maand.

2.6

% arbeidsongeschiktheid

gemiddeld in de afgelopen 6 maanden.

45

% gespaard van inleg

gemiddeld in de afgelopen 6 maanden.

In 4 stappen een goedkope AOV verzekering afsluiten

Binnen 30 minuten is de goedkope AOV gerealiseerd. Als we helder hebben of het inkomensniveau haalbaar is, open je een eigen SamSamrekening. Vervolgens stort je het eerste spaarbedrag en de contributie. Daarna ontvang je van ons een mail met je wachtwoord, je vult jouw gegevens in en ondertekent een verklaring. We vragen eenmalig een bedrag voor de inschrijving. Heb je deze 4 stappen opgevolgd, dan ben je voortaan verzekerd van inkomsten tijdens ziekte. Hier kun je lezen waarom zoveel anderen al voor SamSamkring kiezen.

Belangrijk om te weten over AOV die de goedkoopste is

Doe je mee met onze goedkope AOV verzekering, dan ben je lid van de verening. Uiteraard hebben we met elkaar een aantal regels en afspraken waar we ons aan houden. Het is voor ieder lid verplicht om maandelijks het afgesproken spaarbedrag te storten. Daarnaast betaalt ieder lid een bedrag voor leden die arbeidsongeschikt zijn. Wil je meer weten over onder meer de statuten en de regels, zoek dan snel verder op de site. We staan altijd voor je klaar als je behoefte hebt aan persoonlijk advies.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..