Ziek en toch inkomen

Hét unieke alternatief voor een AOV, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd, ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte.
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

Goedkope AOV

Zoek je naar een aov die de goedkoopste is? Sluit je dan aan bij de SamSamkring. Wellicht heb je al meer over ons gelezen en wil je vanaf vandaag meedoen. Hoe gaat dit in zijn werk? We vragen of je een afspraak wilt maken, zodat we samen op jouw computer kijken naar de gegevens van je bedrijf of onderneming. We willen namelijk zeker weten dat jouw netto inkomen past bij het door jou gekozen inkomensniveau. Vind je het niet prettig om dit online te regelen, bel ons dan even.

2242

deelnemers

in zes groepen, SamSamkring, AOV Fonds Kunst en Cultuur, AOV Bouw (2x) en AOV Profs (2x).

0.5

% zieke deelnemers

die schenkingen hebben ontvangen in de afgelopen 27 maanden in SamSamkring.

94

% gespaard van inleg

in de afgelopen 27 maanden in SamSamkring.

In 4 stappen een goedkope AOV verzekering afsluiten

Binnen 30 minuten is de goedkope AOV gerealiseerd. Als we helder hebben of het inkomensniveau haalbaar is, kun je een persoonlijk account openen op je telefoon. Je krijgt dan een eigen SamSamrekening. Deze connect je met de rekening van het SamSam Servicebureau. Vervolgens stort je het eerste spaarbedrag en de contributie. Daarna ontvang je van ons een mail met je wachtwoord. Je vult dan jouw gegevens in en ondertekent een verklaring. We vragen eenmalig een bedrag voor de inschrijving. Heb je deze 4 stappen opgevolgd, dan ben je voortaan verzekerd van inkomsten tijdens ziekte.

Belangrijk om te weten over AOV die de goedkoopste is

Doe je mee met onze goedkope AOV verzekering, dan ben je lid van de verening. Uiteraard hebben we met elkaar een aantal regels en afspraken waar we ons aan houden. Het is voor ieder lid verplicht om maandelijks het afgesproken spaarbedrag te storten. Daarnaast betaalt ieder lid een bedrag voor leden die arbeidsongeschikt zijn. Wil je meer weten over onder meer de statuten en de regels, zoek dan snel verder op de site. We staan altijd voor je klaar als je behoefte hebt aan persoonlijk advies.

Als je nog meer vragen hebt

Op onze website vind je veel informatie over SamSamkring. Maar we kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit die je graag aan ons wilt stellen. Dat kan! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.