ZZP ziek en toch inkomen

Ziek zijn zonder inkomen: Je moet er niet aan denken! dat je ziek thuis zit en ook nog geldzorgen hebt.
Bij SamSamkring heb je als ondernemer de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid op een slimme en voordelige manier opgelost!
Zeker, eerlijk en betaalbaar. SamSamkring is er voor ALLE ondernemers!

Wat gebeurt er als je als ondernemer ziek wordt?

Veel ondernemers onderschatten de impact van ziekte op hun leven, hun gezin en hun onderneming. Je bent ziek, kunt niet werken en hebt geen inkomen. Dat kán een enorme impact hebben op je leven. Want: hoe lang gaat het duren voor je weer aan de slag kunt? En hoe betaal je ondertussen je vaste lasten?
Daarom zou iedere ondernemer moeten zorgen dat hij, als hij ziek is, niet zonder inkomen zit.

Ziek en toch inkomen

Als lid van SamSam heb je een gegarandeerd inkomen bij ziekte. Zo kun jij je richten op jouw herstel. Want ziek zijn is al vervelend genoeg.
Bij SamSamkring zijn alle ondernemers welkom! Dus ook starters en ouder ondernemers. Zonder hoge premie, uitsluitingen of kleine lettertjes. Met SamSamkring regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte. Zeker, eerlijk, flexibel en uiteraard betaalbaar. Je bent van harte welkom bij SamSam!

De gezondste Schenkkring

Gezond en vitaal ondernemen; dat willen we allemaal. Maar tussen droom en daad… Ondernemen is leuk en vaak ook druk en stressvol. SamSamkring helpt haar leden om af en toe even stil te staan bij gezondheid en vitaliteit. Met een MasterClass Slaap, Burn-out- en stressbegeleiding en SamSam Vitaal. Met preventie verkleinen we de kans op arbeidsongeschiktheid en houden we de schenkingen laag! En dat heeft een positief effect op de spaarpotjes van alle leden.

Lees hier meer over ons vitaliteitsprogramma.

Als je als ZZP ziek wordt

Als je lid bent van SamSamkring en je bent arbeidsongeschikt, word je begeleid door onze arbodienst Bureau Streefkerk. Zij beoordelen jouw situatie en begeleiden jouw re-integratie. Zo sta je er niet alleen voor.

Bureau Streefkerk biedt naast begeleiding bij re-integratie ook burn-out- en stressbegeleiding aan. Dit kan zijn voor ondernemers die dreigen te verzuimen vanwege mentale klachten of voor ondernemers die al zijn uitgevallen en/of op zoek zijn naar andere mogelijkheden.

De gezondste schenkkring van Nederland worden we samen!

SamSamkring in een notedop

Heel in het kort: Als je als lid van SamSamkring ziek wordt en je denkt dat het wat langer gaat duren, meld je je ziek. Na 2 maanden wachttijd ontvang je dan schenkingen van andere ondernemers. Die schenkingen tellen op tot het bedrag waarvoor jij mee wilt doen.

Je kunt kiezen voor een ‘verzekerd’ inkomen tussen € 1.000 en € 4.000 netto per maand! Als jij ziek bent, ontvang jij schenkingen van de andere leden voor een periode van maximaal 24 maanden. Het totale bedrag dat je ontvangt kies je zelf. Dit mag niet meer zijn dan 80% van jouw gemiddelde netto inkomen uit onderneming. en je schenkt zelf een klein bedrag als een ander ziek is. Een arbodienst begeleidt je als je ziek bent.

SamSamkring is zeker, eerlijk & betrouwbaar. Geen uitsluitingen op leeftijd of ondernemerservaring (ook starters en oudere ondernemers zijn welkom).

Word je als ZZP ziek dan begeleidt de onafhankelijke arbodienst je en helpt eventueel bij re-integratie en beoordeelt de ziekmeldingen. Want als ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer aan de slag. Anders raak je je klanten kwijt.

Doe de SamSamcheck en je weet binnen 2 minuten welk inkomen je hebt als je ziek wordt en wat de kosten zijn.

Stel je gewenste (netto) inkomen in*:

Maandelijkse Storting

dit is het "all inclusive" bedrag dat je maandelijks stort.

Maandelijkse Kosten

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld).

Maandelijks Gespaard

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld).

*Het bedrag stort je op je eigen SamSam rekening, het gespaarde bedrag hou je over na verwerking van alle kosten. Klik hier voor meer toelichting.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!