Schenkkring voor zorgmedewerkers

Is een schenkkring voor zorgmedewerkers van belang? Jazeker! Je moet er niet aan denken dat je ziek thuis zit en ook nog geldzorgen hebt. Bij SamSamkring heb je ook als ZZP’er in de zorg de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid op een slimme en voordelige manier opgelost!
Zeker, eerlijk en betaalbaar. SamSamkring is er voor ALLE ondernemers!

Waarom een schenkkring voor zorgmedewerkers?

Een verzekering of een schenkkring is ook voor zorgmedewerkers van belang. Zeker in deze tijd is het als ZZP’er in de zorg belangrijk dat je je verzekert voor periodes van ziekte of arbeidsongeschiktheid. De zorgsector staat in de top 3 van sectoren met het hoogste gemiddelde ziekteverzuim per sector. En als je onverhoopt voor langere tijd uitvalt, is het fijn als je kunt rekenen op een inkomen. Je moet er niet aan denken dat je ziek thuis zit en ook nog geldzorgen hebt. SamSamkring is de schenkkring voor zorgmedewerkers.

Bij SamSamkring heb je ook als ZZP-er in de zorg de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid op een slimme en voordelige manier opgelost! Je ontvangt schenkingen van andere ondernemers als je ziek bent en je schenkt zelf een klein bedrag als een ander ziek is. Een arbodienst begeleidt je als je ziek bent.

Ook als ZZP in de zorg ben je van harte welkom bij SamSamkring.

AOV voor zzp’ers in de zorg

Het zijn best zware tijden voor zzp’ers in de zorg. Het ziekteverzuim is hoger dan gemiddeld, het verloop onder het personeel is hoger dan gemiddeld en ook de werkdruk is te hoog. Het hoge ziekteverzuim en het verloop dragen daar natuurlijk ook aan bij. En dan hebben we het nog niet eens over de gevolgen van COVID-19 voor zorgmedewerkers.

In zo’n zwaar beroep is het risico dat je arbeidsongeschikt wordt hoog. De zorgsector staat volgens et CBS in de top 3 van sectoren met het hoogste gemiddelde ziekteverzuim per sector.

Een belangrijke reden om te verzuimen als gevolg van werk is de psychosociale arbeidsbelasting. Denk bijvoorbeeld aan werkstress of conflicten op het werk met collega’s of patiënten. Dat is niet mis!

Veel zzp’ers in de zorg hebben niets geregeld voor als zij arbeidsongeschikt raken. Bij SamSamkring heb je ook als ZZP-er in de zorg de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid op een slimme manier opgelost!Meedoen? Meld je aan!

SamSamkring ook voor de zorg

SamSamkring is dé AOV voor zzp’ers in de zorg. Hoe het werkt: je ontvangt schenkingen van andere ondernemers als je ziek bent en je schenkt zelf een klein bedrag als een ander ziek is. Een arbodienst begeleidt je als je ziek bent.

Bij SamSamkring geen uitsluitingen op leeftijd of ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen € 1.000 en € 4.000 netto per maand! Als jij ziek bent, ontvang jij schenkingen van de andere leden voor een periode van maximaal 2 jaar. Het totale bedrag dat je ontvangt kies je zelf. Dit mag niet meer zijn dan 80% van jouw gemiddelde netto inkomen uit onderneming.

De onafhankelijke arbodienst begeleidt, helpt eventueel bij re-integratie en beoordeelt de ziekmeldingen.
En als ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer aan de slag. Anders raak je je klanten kwijt.
Doe de SamSamcheck en weet binnen 2 minuten wat je inkomen bij ziekte is en wat je kosten zijn.

Stel je gewenste (netto) inkomen in*:

Maandelijkse Storting

dit is het "all inclusive" bedrag dat je maandelijks stort.

Maandelijkse Kosten

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld).

Maandelijks Gespaard

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld).

*Het bedrag stort je op je eigen SamSam rekening, het gespaarde bedrag hou je over na verwerking van alle kosten. Klik hier voor meer toelichting.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!