Is er een alternatief voor een AOV

Sinds 2018 is SamSamkring het alternatief voor de AOV. SamSam is uniek want wij zijn er voor ALLE ondernemers!
Ook oudere ondernemers en starters zijn welkom.
Met SamSamkring regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte. Zeker, eerlijk, flexibel en uiteraard betaalbaar!

Het beste alternatief voor de dure AOV

SamSamkring is een vorm van crowdsurance. Dat klinkt modern maar is eigenlijk een oud principe: een groep mensen spreekt met elkaar af dat ze elkaar financieel steunen als één van hen iets overkomt.

Je ontvangt schenkingen van andere ondernemers als je ziek bent en je schenkt zelf een klein bedrag als een ander ziek is. Een arbodienst begeleidt je als je ziek bent. Je kunt meedoen voor een inkomen tussen de € 1000 en € 4000 NETTO.

En omdat er geen winst naar de verzekeringsmaatschappij gaat, is deelname aan SamSamkring veel voordeliger. Wil je meer weten over hoe het werkt? Kijk dan rustig rond op onze website of neem contact met ons op. We horen graag van je! SamSamkring is het beste alternatief voor een AOV.

Ziek zijn? Je moet er wél aan denken!

Veel ondernemers onderschatten de impact van ziekte op hun leven, hun gezin en hun onderneming. Je bent ziek, kunt niet werken en hebt geen inkomen. Dat kán een enorme impact hebben op jou, op je leven, op je gezin.

Daarom zou iedere ondernemer moeten zorgen dat hij of zij bij ziekte is, niet zonder inkomen zit. SamSamkring is een schenkkring, een vorm van crowdsurance en biedt een slimme oplossing (ook voor startende ondernemers) als alternatief voor de AOV / arbeidsongeschiktheidsverzekering. Het principe is eeuwen oud, we schenken elkaar een klein bedrag als er iemand arbeidsongeschikt is. Zonder medische keuring of ingewikkelde procedures. Zeker, eerlijk, betaalbaar en bovendien snel online te regelen. Dat maakt SamSamkring het beste alternatief voor de AOV.

Hoe het precies werkt? Kijk hieronder naar het filmpje of klik op deze link voor onze uitleg in één afbeelding.

Bij SamSamkring heb je als ZZP-er de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid op een slimme manier opgelost!

Wil je meedoen? Meld je aan! In een online intake van 30 minuten heb je het helemaal geregeld, gegarandeerd!

SamSamkring als alternatief voor een AOV

Wat maakt ons nu het beste alternatief voor een AOV? Heel in het kort: je ontvangt schenkingen van andere ondernemers als je ziek bent en je schenkt zelf een klein bedrag als een ander ziek is. Een arbodienst begeleidt je als je ziek bent.

SamSamkring is zeker, eerlijk & betrouwbaar. Geen uitsluitingen op leeftijd of ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen € 1.000 en € 4.000 netto per maand! Als jij ziek bent, ontvang jij schenkingen van de andere leden voor een periode van maximaal 24 maanden. Het totale bedrag dat je ontvangt kies je zelf. Dit mag niet meer zijn dan 80% van jouw gemiddelde netto inkomen uit onderneming.

De onafhankelijke arbodienst begeleidt, helpt eventueel bij re-integratie en beoordeelt de ziekmeldingen. Want als ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer aan de slag. Anders raak je je klanten kwijt.

Bij SamSamkring weet je zeker dat je een inkomen hebt als je ziek wordt, altijd! Daarom komen we uit de onafhankelijke vergelijker van Yezzer als hét alternatief voor een AOV.

Doe de SamSamcheck en je weet binnen 2 minuten welk inkomen je hebt als je ziek wordt en wat de kosten zijn als je meedoet met Samsam.

Stel je gewenste (netto) inkomen in*:

Maandelijkse Storting

dit is het "all inclusive" bedrag dat je maandelijks stort.

Maandelijkse Kosten

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld).

Maandelijks Gespaard

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld).

*Het bedrag stort je op je eigen SamSam rekening, het gespaarde bedrag hou je over na verwerking van alle kosten. Klik hier voor meer toelichting.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!