FAQ SamSamkring veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier vind je het antwoord op alle veelgestelde vragen over SamSamkring.
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag van je!

Wat gebeurd er bij overlijden?

Als een deelnemer komt te overlijden stopt uiteraard de deelname aan de schenkkring. Indien de deelnemer ziek was dan volgen nog schenkingen tot dat moment. De plicht om de betreffende maand nog te schenken komt te vervallen en het geld dat op de Zakelijke Beheerrekening staat wordt dezelfde maand overgemaakt naar de rekening die in het systeem staat geregistreerd (IBAN Inkomen).

Waarom krijg ik een factuur voor de inschrijfkosten?

Het SamSam Servicebureau handelt de inschrijvingen af en de afspraak is dat zij de kosten voor de inschrijving rechtstreeks met de deelnemers verrekenen. De kosten voor een arbeidsongeschiktheidsvoorziening zoals de onze mag je niet zakelijk verrekenen.  Kijk eventueel ook even naar deze post op de site van de KvK hier over (onderaan, schenkkringen fiscaal).

Moet ik mijn SamSam lidmaatschap verlengen?

Nee hoor, je blijft gewoon lid en ontvangt schenkingen bij arbeidsongeschiktheid totdat jij ermee wilt stoppen of tot je stopt met ondernemen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Je kunt op ieder gewenst moment opzeggen. We hanteren een opzegtermijn van één maand en je lidmaatschap eindigt per de eerste dag van een maand. Echter, een lid dat schenkingen ontvangt of heeft ontvangen kan zijn lidmaatschap alleen opzeggen als het lidmaatschap 2 maal langer heeft geduurd dan de periode waarin schenkingen zijn ontvangen.

Hoe kan ik opzeggen?

Je kunt je deelname opzeggen door te mailen naar zakelijk1@samsamservicebureau.nl of te bellen naar:  030 – 227 26 20. We hanteren een opzegtermijn van een maand. Echter, een lid dat schenkingen ontvangt of heeft ontvangen kan zijn lidmaatschap alleen opzeggen als het lidmaatschap 2 maal langer heeft geduurd dan de periode waarin schenkingen zijn ontvangen.

Wat gebeurt er met mijn geld na beëindiging?

Als je je deelname stopt, wordt het geld dat nog op je SamSamrekening staat automatisch binnen 1 week na het einde van deelname naar je overgemaakt.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..