Eindejaarsbonus voor zzp’ers

Toen ik begon als zzp’er viel het me ineens op: anderen kregen een eindejaarsbonus en vakantiegeld… en ik niet! En dat terwijl ondernemen best pittig kan zijn. Natuurlijk, je kunt jezelf ook belonen met een aardigheidje aan het eind van het jaar, maar zeg eens eerlijk: doe jij dat?

Doe mee en krijg € 50

Daarom introduceert SamSamkring dit jaar de eindejaarsbonus voor zzp’ers! Wij geven in 2021 alle zzp’ers en ondernemers in Nederland een bonus 50 euro!

Wil jij de bonus ontvangen? Meld je dan voor 31 december aan bij SamSamkring en doe mee met de 500 andere deelnemers. Vermeld bij je aanmelding de kortingscode EINDEJAARSBONUS en krijg € 50,- korting op de inschrijfkosten.

Maar het mooiste cadeau

Want het mooiste cadeau is natuurlijk dat je jezelf met SamSamkring financiële rust geeft. Want jij weet zeker dat je een inkomen hebt als je ziek wordt. Zonder daarvoor een hoge premie te betalen. Als deelnemer van SamSamkring spaar je geld op je eigen rekening. Zo bouw je een potje/buffer op. Als één van de andere leden ziek is, schenk je hem of haar een klein bedrag. Dat doen alle andere leden ook. Als jij ziek bent, ontvang jij schenkingen van de andere leden voor een periode van maximaal 24 maanden. Het totale bedrag dat je ontvangt kies je zelf, ieder bedrag tussen €1.000 en €4.000 netto kan.

In een half uur geregeld

Geef jij jezelf ook een eindejaarsbonusvoor zzp’ers? Geef jezelf financiële rust en regel je AOV dit jaar nog! Hoe lekker zou het zijn als je daar niet meer over na hoeft te denken? Het kan in een half uurtje gefixt zijn. Kan dat ook weer van je lijstje.

Ga naar Stap 1 van de aanmeldprocedure en de rest volgt vanzelf.

Meld je aan en doe mee. Je bent welkom!

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!