Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

de mooie testpagina van JB

Zo gaat het met ons

https://www.samsamkring.nl/wp-content/uploads/2024/03/icoon-deelnemers.svg

1632

deelnemers deze maand

https://www.samsamkring.nl/wp-content/uploads/2024/03/icoon-doctor.svg

2,6

arbeidsongeschiktheid met schenkingen*

https://www.samsamkring.nl/wp-content/uploads/2024/03/icoon-thumbsup.svg

44%

gespaard van de inleg*

* gemiddeld in de afgelopen 6 maanden

in 3 stappen beter

Vooral goed slapen

  • powernap
  • op tijd naar bed
  • Indiaas eten

gezond eten

  • chocola
  • groenteshotje
  • sappies

last but not leaseplan

  • dit wel
  • maar dit niet
Ziek zijn en ziek melden

zij deden het ook

Jessica

Co-founder Out of the Rat Race

Ik ben als ZZP-er werkzaam in de TV/Event branche. Het regelen van mijn AOV stond al heel lang op 1 van mijn vele To-Do lijstjes, maar kwam er nooit van. ook omdat de kosten daarvan heel hoog bleken te zijn.

SamSam bleek hiervoor echter de uitkomst. Iedere maand een overzichtelijk bedrag dat uiteindelijk “gewoon van mij blijft”. En daarom heb ik mij aangesloten bij SamSamkring. en ik merk dat dat me rust geeft. Ik mag en kan nu ziek worden, ook al staat dat zeker niet op mijn To-Do lijstjes.

Jaap

Eigenaar BOK consultancy

Jullie website straalt uit dat het jullie belang is om het goed te regelen. Het is niet zo commercieel. En wat de doorslag gaf is dat ik bij SamSamkring geen sociale verplichtingen heb en wel de zekerheid van een buffer. Plus de professionaliteit en transparantie die jullie uitstralen met de website en in gesprekken.

Ik ben analist dus doe ik altijd voorwerk voordat ik ergens aan begin. Ik wil het goed regelen voor mijn gezin en dan baseer ik me op feiten en niet op emotie. Het moet degelijk en transparant zijn.

Pauline

Interim IT manager

Ik vind het mooi dat de oprichters zich met zoveel overtuiging en enthousiasme inzetten voor de leden. Er staat een kwalitatief hoogwaardig product. Voor mij is het grote voordeel van SamSamkring dat er een goede balans is tussen het zakelijke en het sociale.

Ik doe mee met SamSamkring om zeker te zijn van inkomen mocht ik uitvallen door ziekte. Toen ik lid werd was ik bezig me de aanschaf van een woning en wilde ik  geen zorgen hebben over eventuele ziekte en inkomen. Lid worden was zo gepiept.

er moest nog even een blauwe tussen

Privacy

met wat tekst

Meer weten?