De betere schenkkring

Hét unieke alternatief voor een AOV, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd of ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen € 1.000 en € 4.000 netto per maand (ieder bedrag)! Met SamSam (je wordt lid van een vereniging) regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte. Zeker, eerlijk en betaalbaar.

En zo zit je dan op onze website…

Je bent vast bezig om iets te regelen voor als je arbeidsongeschikt raakt. Je had gezocht op Tulpenfonds of SharePeople maar je hebt er voor gekozen om ook even via onze advertentie naar ons verhaal te kijken. Top! Dank voor je aandacht!

Wij zijn wel wat anders dan het Tulpenfonds of SharePeople. Je kan het bij ons niet even in 2 minuten regelen en klaar. Bij ons moet je wat meer moeite doen om het te regelen, wellicht niet zo commercieel (daar zijn we niet heel goed in) maar naar onze mening noodzakelijk. We hebben namelijk zelf ervaren hoe het is om afhankelijk te zijn van je inkomen van een ander (in ons geval was dat een reguliere verzekeraar) en het blijkt dan toch anders te zijn dan je had verwacht. Dat willen wij voorkomen, daarom hebben wij een uitgebreiden website met veel informatie zodat je goed voorbereid een keuze kunt maken!

We vinden het een beetje flauw om nu met een lijstje te komen waarom wij een beter product hebben dan het Tulpenfonds of SharePeople. Die overtuiging hebben wij echter wel en wij menen ook dat het objectief zo is. Kijk hier boven eens bij AOV vergelijken, we komen niet met een lijstje waarom wij beter zijn maar met een lijstje wat volgens ons zeer belangrijke punten zijn.

Wil je graag een persoonlijk gesprek, aarzel dan niet om even te bellen. Voor nu staat de rest van onze site natuurlijk tot je beschikking!

Met vriendelijke groet,

Jacqueline en Roland Blaauw