Burn-out & stressbegeleiding

Mentale klachten, burn-out, overspannenheid, zijn verzuimoorzaak nummer 1. Van de 7 miljoen werkende Nederlanders heeft 13 % een burn-out. De gemiddelde duur van een burn-out is 189 dagen. Werken levert een belangrijke bijdrage in het herstel en welbevinden van mensen met mentale klachten. Uit onderzoek is gebleken dat het herstel van een burn-out met 65 dagen versneld kan worden als de focus ligt op terugkeer in het werk.

Bureau Streefkerk biedt maatwerkbegeleiding bij mentale klachten aan, met 10% korting voor SamSamleden! Waarbij werk centraal staat om het herstel en de inzetbaarheid van ondernemers met mentale klachten te vergroten.
Dit kan zijn voor ondernemers die dreigen te verzuimen vanwege mentale klachten of voor ondernemers die al zijn uitgevallen en/of op zoek zijn naar andere mogelijkheden.

Voorkomen of oplossen

De begeleiding bestaat uit individuele coachgesprekken door een senior coach met ervaring op het gebied van burn-out & stressbegeleiding.
In het traject kunnen thema’s centraal staan als: grenzen stellen, conflicthantering, assertiviteit, het vergroten van zelfvertrouwen, time management, balans werk & privé. In de intake verhelderen coach en ondernemer de coachvraag en bepalen en welke ondersteuning daarbij gewenst is. Op werk gerichte activiteiten worden ingezet als middel om te herstellen.

De coaches van Bureau Streefkerk bieden maatwerkbegeleiding bij mentale klachten aan en richten zich op een goede balans voor de ondernemer. De coaches zijn opgeleid op het gebied van mens en werk en kunnen aanvullend zijn op de eerste lijns-psycholoog.

Resultaten

– Het voorkomen van langdurig ziekteverzuim en terugval van klachten.
– Sneller herstel door het in kaart brengen van het werkvermogen.
– Grip op de situatie met een werkbaar plan van aanpak.

De details

Tarief (exclusief BTW) is € 125,- per uur. Voor de leden van SamSamkring geldt een korting van 10%, dus wordt € 112,50 per uur gerekend.
Voor eventuele reiskosten wordt de helft van het uurtarief gerekend en € 0,25 per km vergoeding.

Meer weten? Neem contact op met Karin Twenhaar van Bureau Streefkerk BV.
(06 133 030 29 of 088 443 4410 – k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl)