Ziek en toch inkomen

Hét unieke alternatief voor een AOV, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd, ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte.
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

Broodfonds

Zoek je naar een broodfonds alternatief? Heb je al eens gehoord van de SamSamkring? Deze kun je nauwelijks vergelijken met Broodfonds. De verschillen zijn groot. En voor veel ondernemers is dit een zeer aantrekkelijk alternatief. De SamSamkring is absoluut anders. Je ontvangt meer zekerheid en de transparantie is groot. Verder ben je in de meeste gevallen een stuk goedkoper uit. Voor een AOV moet je in ieder geval veel meer betalen aan premie. Wellicht heb je weleens nagedacht over crowdsurance. SamSamkring is dan een beter alternatief. Wij zijn professioneler en zakelijker. Uiteraard zijn er ook wel een aantal overeenkomsten.

1813

deelnemers

in vijf groepen, SamSamkring, AOV Bouw (2 en 5 jaar) en AOV Profs (2 en 5 jaar).

0.4

% zieke deelnemers

die schenkingen hebben ontvangen in de afgelopen 21 maanden in SamSamkring.

93

% gespaard van inleg

in de afgelopen 21 maanden in SamSamkring.

Een goed alternatief voor broodfonds

Broodfonds zegt je ook nog niet zoveel? Dit is eigenlijk een merknaam. Broodfonds is een product van de Broodfondsmakers. Wij bieden dit product niet aan. We zijn ook niet verbonden aan de Broodfondsmakers. Mensen verwarren ons weleens met elkaar en dat is op zich te begrijpen. Het concept is in grote lijnen hetzelfde, maar toch zijn de verschillen redelijk groot. Bij ons kun je namelijk direct meedoen. Je hebt niet te maken met een enorm lange wachtlijst. Schrijf je jezelf in, dan doe je meteen de volgende maand al mee. Bij ons zijn ook de hogere inkomens welkom. Dit zijn al redelijk grote verschillen zoals je ziet.

Waarom een broodfonds alternatief?

Waarom zou je een alternatief voor broodfonds zoeken? Misschien heb je al een kijkje genomen bij de verschillen die er zijn. Je zult dan merken dat de voordelen van de SamSamkring groot zijn. Bij de SamSamkring mag je bijvoorbeeld ook rekenen op een onafhankelijke beoordeling en ondersteuning door een arbodienst. Dat is niet onbelangrijk, zeker niet als je wilt gaan re-integreren. Verder heb je niet te maken met allerlei administratieve verplichtingen en verenigingstaken. Dit wordt allemaal uitbesteed aan professionals zodat jij je kunt focussen op het ondernemen. Dat is tenslotte waarom je een eigen zaak of bedrijf begonnen bent. Verder zijn ook starters welkom en de kring is een landelijke vereniging. Wil je nog meer verschillen weten? Bij ons geldt er geen maximaal aantal leden. Je profiteert van lage inschrijfkosten en bevalt het je toch niet? Je kunt iedere maand opzeggen. En jouw geld is dan ook echt nog steeds van jou.

Als je nog meer vragen hebt

Op onze website vind je veel informatie over SamSamkring. Maar we kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit die je graag aan ons wilt stellen. Dat kan! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Blijf op de hoogte

Wil je weten waar wij mee bezig zijn en handige tips voor ondernemers ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.
In het kort: Wij gebruiken je gegevens alleen voor het versturen van nieuwsbrieven (1x per maand) en benaderen je mogelijk ook persoonlijk via de email. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen.

Aanmelden voor nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.