Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

Welkom, zzp-er in de culturele sector!

Welkom, zzp-er in de culturele sector!

Jacqueline Blaauw | 19 mei 2024 | over samsam

zzp-er in de culturele sector

We zijn er al een hele tijd mee bezig en eindelijk mogen wij het onthullen: Er is een schenkkring speciaal voor ondernemers een zzp-ers in de culturele sector!

AOV Fonds Kunst en Cultuur

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor AOV Fonds Kunst en Cultuur. Beeldend kunstenaars, podium kunstenaars, schrijvers, fotografen, journalisten, musici, acteurs, camera mensen, film- en tv-makers, edelsmeden, designers… Iedereen die werkzaam is in de culturele en creatieve sector kan hier aan mee doen!

Met elkaar, voor elkaar

AOV Fonds Kunst en Cultuur is tot stand gekomen op initiatief van BOK Beroeps Organisatie Kunstenaars. SamSam Servicebureau faciliteert dit initiatief. Het fonds richt zich op alle mensen die werken in de culturele en creatieve sector. Door middel van een onderlinge schenkkring worden zij die ziek zijn de eerste twee jaar voorzien van een inkomen. 

Schenkkring voor creatieve ondernemers

BOK heeft de schenkkring voor creatieve ondernemers mede ondernomen omdat de huidige Corona crisis maar al te duidelijk heeft laten zien dat het wegvallen van inkomen rampzalige gevolgen kan hebben. Je zult immers maar ziek worden en totaal geen inkomen hebben omdat je als ZZP’er werkzaam bent in de culturele sector. Maar nu is er dus een AOV schenkkring speciaal voor ondernemers in de culturele en creatieve sector!

Het initiatief is ondergebracht in een Stichting, een organisatie vorm die geen eigenaar kent en niet uit is op winst. De stichting heeft maar één doel: het organiseren van een arbeidsongeschiktheidsvoorziening of AOV voor zzp-er in de culturele sector.

Meedoen?

Doe ook mee! Je kunt je hier aanmelden. Je krijgt altijd nog een telefonisch intake gesprek waar alles nogmaals duidelijk wordt uitgelegd, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Alle werkenden in de culturele en creatieve sector krijgen € 25,- korting op de inschrijfkosten.

Kijk op: https://aovfondskunstencultuur.nl/ voor alle informatie. En ben je al lid van SamSamkring en werk je als zzp-er in de culturele sector? Dan kun je kosteloos overstappen.

 

Meer weten?