Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

You Are Life

You Are Life

Jacqueline Blaauw | 19 mei 2024 | interview lid , over samsam

Bas Rozestraten helpt ondernemers op weg naar meer gezondheid en vitaliteit en naar persoonlijk leiderschap.

 Wat doe je?

Ik help ondernemers bij het optimaliseren van hun werk-privébalans en het creëren van een gezonde basis voor zichzelf. Dit doe ik samen met mijn collega’s Hadewig Halberg en Erika Wortman in ons bedrijf YrLife.

 Hoe helpen jullie ondernemers de werk-privébalans te verbeteren?

We werken met een methode waarbij we verschillende componenten inzetten, zoals coaching, ademtraining, voedings- en leefstijladvies en eenvoudige thuistesten. We bieden bewezen oplossingen die tot meetbare resultaten leiden. Onze dienstverlening is ook zeer toepasbaar bij burn-out preventie.

 Waarom is een optimale werk-privébalans belangrijk?

Veel ondernemers lopen tegen hun eigen patronen aan. Ze werken al jaren op dezelfde manier, maar die manier past niet altijd meer bij wat ze nu willen. Ook nemen ze hun werk vaak mee naar huis en kunnen ze daardoor ervaren dat bepaalde patronen niet meer werken. Hierdoor kan er soms te weinig aandacht zijn voor wat écht belangrijk is. Met onze hulp kunnen ondernemers deze patronen leren doorbreken en weer aandacht hebben voor wat belangrijk is.

 Kun je een voorbeeld geven van hoe jullie iemand hebben geholpen?

Ik heb een dame geholpen, die partner is in een onderneming. Ze wilde eigenlijk stoppen met ondernemen omdat het teveel onrust bracht. Met ademhalingstraining hebben we gezorgd voor een nieuwe basis met vertrouwen in zichzelf en vanuit haar eigen cirkel van invloed ervaren dat ze veranderingen teweeg kan brengen. Het gave is het rimpeleffect: de verandering die je zelf meemaakt, draag je ook uit en geef je mee. En daar krijg ik zelf dan weer het meest energie van.

 Hoe werken jullie precies met jullie klanten?

We bieden met YrLife zowel individuele coaching als groepstrainingen aan. We maken gebruik van een app die persoonlijk inzicht geeft en waarmee we 24/7 beschikbaar zijn. Deelnemers in groepen kunnen samen optrekken en ook van elkaar leren. En via mijn LinkedIn-pagina deel wil ik mensen inspireren met ervaringen en tips.

Meer weten?