Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

Zit jij er warmpjes bij?

Zit jij er warmpjes bij?

Jacqueline Blaauw | 3 november 2022 | over samsam

zit jij er warmpjes bij

Zit jij er warmpjes bij als je langdurig ziek wordt? Bijvoorbeeld door long covid? Heb jij dan een inkomen? Of ga je ervan uit dat jou niks overkomt? Veel ZZP’ers hebben niets geregeld voor als ze langdurig ziek worden. Omdat de premie voor een verzekering best duur is.

Maar wat dan als je arbeidsongeschikt wordt? Moet je dan interen op je spaarpot? Je moet er niet aan denken! Want je spaarpot gebruik je liever voor leukere dingen. Of als appeltje voor de dorst. Gelukkig zijn er tegenwoordig voordelige alternatieven voor de AOV, zoals SamSamkring. Met SamSamkring heb je je inkomen bij ziekte snel en voordelig geregeld.

Want zoals één van onze deelnemers zei: “Niemand wil ziek worden, maar er kan altijd iets gebeuren. En dan is een vangnet als SamSamkring een hele fijne gedachte.”

Dure tijden

Het zijn ontzettend dure tijden. De energiekosten rijzen de pan uit en voor een mand boodschappen betaal je algauw 10% meer dan een jaar geleden. En op de site van de consumentenbond las ik dat de zorgpremie ook weer fiks stijgt dit jaar. Voor ZZP’ers komt daarbij dat de zelfstandigenaftrek versneld wordt afgebouwd. Al met al een aantal flinke tegenvallers.

We snappen dus dat je op de kleintjes wilt letten. Maar ziek zijn en dan zonder inkomen zitten is ook geen pretje. Want stel dat er even geen factuur meer de deur uit gaat. Reken maar eens uit hoe snel je dan door je spaargeld heen gaat.

Betaalbaar alternatief

Misschien is deelname aan SamSamkring iets voor jou. SamSam is ontwikkeld voor en met een grote groep ondernemers. Daardoor is het een heel voordelig alternatief. En bovendien is het snel online te regelen. Je kunt al meedoen vanaf volgende maand. Regel je het nog dit jaar dan krijg je van ons een mooie korting van 30 euro op de inschrijfkosten. Meld je aan met de kortingscode WARM22.

Geen premie betalen

SamSamkring is er voor ALLE ondernemers, ongeacht leeftijd of ziektegeschiedenis. Hoe het werkt lees je op SamSamkring.nl. Bij SamSamkring heb je de financiële risico’s van langdurige ziekte op een slimme manier afgedekt. Zonder gedoe, zonder uitsluitingen, zonder kleine lettertjes. Wij denken met je mee. Met alle deelnemers hebben we een kort online gesprek waarin we alles precies uitleggen. Zo weet je waar je aan begint. Met SamSamkring zit jij er warmpjes bij!

Wat zijn de kosten?

Je kunt kiezen uit een dekking tussen € 1.000 en € 4.000 netto per maand voor een maximale periode van 24 maanden per keer dat je ziek bent. Kies je voor € 1000,- netto, dan zijn je kosten maar € 38,- per maand. Je inkomen kies je zelf. Dat mag maximaal 80% van je inkomen uit onderneming zijn.

Met de SamSamCheck zie je in één oogopslag wat jouw mogelijkheden en de kosten zijn.

Korting voor dure tijden

En omdat het al zulke dure tijden zijn krijg je nu € 30,- korting op de inschrijfkosten als je je nog dit jaar aanmeldt bij SamSamkring. Dan zit jij er warmpjes bij in 2023. Want wij laten je natuurlijk niet in de kou zitten!

Meld je nu aan via de button en vergeet niet de kortingscode WARM22 te vermelden.

Meer weten?