Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

Wij doen mee met SamSamkring!

Wij doen mee met SamSamkring!

Jacqueline Blaauw | 14 september 2018 | over samsam

Leden SamSamkring

De eerste SamSamkring zakelijk is al een tijdje in de lucht en groeit gestaag. Gelukkig is iedereen nog fit en gezond. Maar als dat niet zo is, weten de leden van SamSamkring Zakelijk dat ze op elkaar kunnen rekenen. Twee leden, Jessica en Max, vertellen hieronder waarom zij hebben gekozen voor SamSam en niet voor een “gewone” arbeidsongeschiktheidsverzekering / AOV:

Jessica (Jessica Stam Producties)

Ik ben als ZZP-er werkzaam in de TV/Event branche. Het regelen van mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering stond al heel lang op 1 van mijn vele TO-Do lijstjes, maar kwam er nooit van. Ook omdat de kosten daarvan heel hoog bleken te zijn. SamSam bleek hiervoor echter de uitkomst. Iedere maand een overzichtelijk bedrag dat uiteindelijk “gewoon van mij blijft”.  En daarom heb ik mij aangesloten bij een zakelijke SamSam kring. En ik merk dat dat me rust geeft. Ik mag en kan nu ziek worden, ook al staat dat zeker niet op mijn TO do Lijstjes.

Max (IDZRD)

Ik ben Max, ben ingenieur en ZZP’er en houd me bezig met ruimtelijke (water)projecten. Projecten die Nederland mooier en veiliger maken. Zorgen over mijn inkomen heb ik niet en dat wil ik graag zo houden. Mijn invloed daarop is enerzijds groot: goed werk blijven leveren en fris blijven. Toch kan ook mij iets overkomen. Een dure arbeidsongeschikheidsverzekering ligt dan op de loer. Deze wil ik niet afsluiten: de premie verdwijnt in grote kantoren en zie ik nooit meer terug. Ook rijst bij mij de vraag wie ik nu uiteindelijk echt help met mijn dure premie….

Bij SAMSAM is dat anders, dat werd mij al duidelijk bij de eerste informatiebijeenkomst. Overzichtelijk, eenvoudig en transparant. Eigenaren die zelf ook ondernemen en meedoen, andere ondernemers die -als je dat wil- kent. En -heel belangrijk- toch ook een stuk zekerheid als het bij mij onverhoopt een keer misgaat.

Wil je ook meedoen met SamSamkring zakelijk? Meld je hier aan.

Meer weten?