Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

We zien je graag!

We zien je graag!

Jacqueline Blaauw | 19 mei 2024 | over samsam

SamSamkring geeft iedere week een gratis webinar voor ZZP’ers. In een uurtje vertelt Roland alles over ons alternatief voor de AOV, hoe het werkt, wat de kosten zijn en hoe je mee kunt doen. En natuurlijk zijn er altijd veel vragen.

Uiteraard vinden wij het leuker om jullie live te ontmoeten. Daarom organiseren wij al jaren info-avonden in het land. Iedere twee weken op woensdagavond zijn we ergens op locatie te vinden. Maar nu gaat dat helaas even niet. Daarom hebben wij een kleine studio ingericht zodat wij wekelijks een webinar kunnen geven. Het was wel even afwachten of dat zou gaan werken. Maar we hebben er inmiddels een paar gedaan en waren blij met het grote aantal deelnemers.

Elk nadeel…

Nu we wekelijks een webinar geven, merken we dat ZZP’ers het eigenlijk heel handig vinden! Zo kun je wel meeluisteren en vragen stellen maar hoef je de deur niet uit. De webinars zijn dus een mooie aanvulling op onze regionale bijeenkomsten.

Ziek en toch inkomen

Het corona virus heeft veel mensen aan het denken gezet. De meesten van ons zullen vermoedelijk maar kort klachten ondervinden bij besmetting door het CORVID-19 virus. (Deze video van het RIVM vertelt meer over de symptomen). Maar wat doe ik als ik zelf langdurig ziek wordt? Draait mijn bedrijf dan door? Heb ik alternatieven voor mijn klanten? En: Heb ik dan een inkomen? Zorg daarom dat je iets regelt voor als je ziek wordt.

Gratis webinar voor ZZP’ers

Voor meer informatie over SamSamkring kun je contact met ons opnemen via WhatsApp, mail of telefoon. En je kunt.. een gratis webinar voor ZZP’ers volgen natuurlijk!

En heb je inmiddels voldoende informatie over SamSamkring?Meld je dan aan bij SamSamkring en regel nog deze maand je inkomen bij ziekte.

Meer weten?