Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

Waarom wij lid zijn van SamSamkring

Waarom wij lid zijn van SamSamkring

Jacqueline Blaauw | 27 november 2018 | broodfonds , over samsam

Bas en Pauline

SamSamkring is op 15 juli 2018 opgericht. Vanaf die datum zijn de ondernemers die lid zijn verzekerd van inkomsten bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Zij hebben afgesproken dat zij elkaar helpen door elkaar een bedrag te schenken als één van hen ziek wordt. Wij zijn heel trots dat inmiddels steeds meer ondernemers ons weten te vinden en lid zijn geworden van SamSamkring. Zij kiezen voor een eerlijke en betaalbare oplossing in plaats van een arbeidsongeschiktheidsverzekering / AOV. Hieronder vertellen twee van onze leden waarom zij met ons mee zijn gaan doen.

Pauline: “Ik wil geen zorgen hebben over eventuele ziekte en inkomen”

Pauline - Interim IT manager

Ik doe mee met SamSamkring om zeker te zijn van inkomen mocht ik uitvallen en door ziekte. Momenteel ben ik bezig met de aanschaf van een woning en ik wil geen zorgen hebben over eventuele ziekte en inkomen. Lid worden was zó gepiept.

Ik vind het mooi dat de oprichters zich met zoveel overtuiging en enthousiasme inzetten voor de leden. Voor mij is het grote voordeel van SamSamkring dat er een goede balans is tussen het zakelijke en het sociale.

Pauline – Interim IT manager

 

Bas: “Vooral de zakelijk aanpak en transparante opzet spraken mij aan.”Bas Evolvers

Na vele jaren zelf geld opzij te hebben gelegd voor mogelijke ziekte en een aantal bijzonder hoge offertes voor een AOV in mijn mailbox stuitte ik op SamSam kring.

Broodfondsen hebben mij gevoelsmatig nooit aangetrokken, SamSam kring gelijk.

Vooral de zakelijke aanpak en transparante opzet spraken mij aan. De kosten zijn verwaarloosbaar en in goede tijden bouw je zelfs kapitaal op door te sparen op jouw eigen spaarrekening! Ik raad elke ondernemer aan om aan boord te komen, het geeft echt rust!

Bas – Eigenaar van Evolvers

Meer weten?