Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

Starters en oudere ondernemers welkom!

Starters en oudere ondernemers welkom!

Jacqueline Blaauw | 19 mei 2024 | startende ondernemer

Waarom zijn starters en oudere ondernemers bij SamSamkring wel welkom? Die vraag krijgen we geregeld bij het SamSam Servicebureau. Dat is ook niet zo vreemd. Bij veel AOV’s en andere schenkkringen worden ze immers uitgesloten. Is het niet een te groot risico om deze ondernemers ook mee te laten doen?

Het antwoord is: Nee! Wij vinden het geen groot risico! Starters en oudere ondernemers zijn bij SamSamkring welkom om twee redenen:

In een gesprek komen we er altijd uit

Voor starters geldt dat zij soms nog niet kunnen aantonen wat hun inkomsten uit onderneming zijn. Maar soms geven de cijfers uit een voorgaand dienstverband inzicht of heeft de startende ondernemer al één of enkele opdrachten. In een gesprek komen we daar eigenlijk altijd wel uit. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Ken je dat? Je voelt je fit en absoluut niet oud, maar een verzekering krijg je niet in verband met je leeftijd. Wij doen daar niet aan mee. Dat is ook niet nodig want statistieken wijzen niet uit dat oudere ondernemers een hoger AOV percentage hebben dan ondernemers die nog wat verder van hun pensioen af zijn.

Een kwestie van overtuiging

Maar belangrijker nog: wij hebben de overtuiging dat we in deze wereld een beetje voor elkaar hebben te zorgen! Dus wat ons betreft: starters en oudere ondernemers zijn van harte welkom!

Wees welkom, startende of oudere ondernemer!

Dus ben je een startende of oudere ondernemer en wil je op een eerlijke en betaalbare manier je AOV regelen? Meld je aan en in een gesprek nemen we de mogelijkheden door.

Meer weten?