Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

Startende ondernemer? Doe SamSam

Startende ondernemer? Doe SamSam

Jacqueline Blaauw | 12 september 2018 | startende ondernemer

startende ondernemer

Droom jij ervan eigen baas te worden? Heb je een briljant idee voor een bedrijf of wil je als ZZP’er aan de slag? Voor jezelf beginnen is super leuk en uitdagend. Je barst van de plannen en ideeën. Én je als startende ondernemer moet je best veel regelen. Dat begint bij je bedrijfplan, je product of dienst vormgeven en aan de man brengen,  misschien een bedrijfsruimte zoeken, je website (laten) bouwen. Niet leuke maar wel heel zinvolle dingen horen er ook bij. Zoals fiscale en financiële zaken regelen én nadenken over een arbeidsongeschiktheidsverzekering / AOV. Want jouw klanten betalen jou niet door als je ziek bent en daardoor niet kan werken. SamSam is er voor alle ondernemers / ZZP’ers. Dus ook voor jou als startende ondernemer.

De Kamer van Koophandel organiseert speciaal voor startende ondernemers jaarlijks een startersdag. Op 3 november kun je op diverse locaties in het land terecht voor informatie, inspiratie en uitwisseling. Op de startersdagen in Eindhoven en Groningen vind je een informatiemarkt, presentaties en inspiratiesessies. SamSam is daar ook aanwezig om kennis te maken met jou en jouw ideeën. We informeren je graag over mogelijkheden om een inkomen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid te regelen door mee te doen met SamSam. Wij vinden het leuk om met je in gesprek te gaan en meer te vertellen over SamSam Kringen, hoe je mee kunt doen en wat de kosten zijn.

Dus of je nu al precies wat je gaat doen of juist wilt ontdekken of het ondernemerschap iets voor jou is, kom 3 november naar de KVK Startersdag. En bij de stand van SamSam ligt een kleine attentie voor je klaar (altijd leuk :-).

Meer weten?