Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

SamSamkring biedt Zekerheid

SamSamkring biedt Zekerheid

Jacqueline Blaauw | 20 juli 2024 | over samsam

Als je een AOV alternatief afsluit, wil je zekerheid! Je wilt zeker weten dat je je geld krijgt als je het echt nodig hebt. En dat is belangrijker dan even snel iets afsluiten. Tenminste.. dat vinden onze deelnemers. SamSamkring biedt zekerheid. Zekerheid van een inkomen bij ziekte. Hoe we dat doen?

Geen verassingen

Voordat je daadwerkelijk meedoet is het klip en klaar dat je voldoet aan de inkomenscriteria. Dat kost ons en de deelnemers natuurlijk wat tijd. Maar wij hebben de overtuiging dat je dit soort controles niet pas moet doen als iemand zich ziek meldt. Het zal je maar gebeuren dat je dan ‘opeens’ niet voldoet aan de criteria omdat je net een half jaartje minder omzet hebt gedraaid..

Op onze website vind je de statuten, het reglement en de privacygedragscode. Gewoon toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een alternatief voor de AOV.

Extra safe

Wij zijn de club van de zekerheid. Dus wij hebben een buffer. Daardoor kunnen we ALTIJD alle schenkingen aan zieken betalen. Het hele bedrag! Wij hebben zelf ervaren hoe vervelend het is als je geen of minder geld ontvangt dan is afgesproken als je het echt nodig hebt. Zekerheid voorop!

30% ziek, 30% geld

Soms ben je maar gedeeltelijk arbeidsongeschikt. Bijvoorbeeld omdat je weer gaat re-integreren. Je kunt nog niet volledig aan de slag, maar wel voor 50% of 65% of 70%. Bij SamSamkring krijg je schenkingen naar rato van je arbeidsongeschiktheidspercentage. En dat kan ieder percentage zijn tussen 1 en 100% arbeidsongeschiktheid. Niet pas vanaf 25% of 50% maar gewoon ieder percentage.

In één keer je geld

Bij SamSamkring ontvang je alle schenkingen op dezelfde dag. Op de laatste dag van de maand worden alle schenkingen gedaan. Niet wachten tot iemand er aan denkt geld over te maken maar in één keer het hele bedrag. Zo weet je zeker dat je je vaste lasten kunt betalen.

Een zeker inkomen bij ziekte voor alle ondernemers

Weet je genoeg? Meld je dan aan en doe mee met SamSamkring.
En heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar via telefoon, mail, We horen graag van je!

Meer weten?