Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

SamSamkring is jarig!

SamSamkring is jarig!

Jacqueline Blaauw | 19 mei 2024 | over samsam

SamSamkring is jarig alternatieve AOV

Deze maand vieren wij de eerste verjaardag van hét alternatief voor een AOV voor ALLE ondernemers! Op 15 juli 2018 werd SamSamkring opgericht als een sociaal en betaalbaar alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Na een jaar kijken wij trots terug op wat wij bereikt hebben en kijken wij vol vertrouwen naar de toekomst. 
Vorig jaar in juli hadden zo’n 30 ondernemers voldoende vertrouwen in het concept om zich aan te sluiten bij SamSam. Het eerste jaar van de kring stond in het teken van groei. Van het ledenaantal en van de gezamenlijke reserves. SamSamkring groeit gestaag en met elkaar hebben wij een flinke buffer opgebouwd en kunnen we tegen een stootje. Fijn om te weten dat onze leden zorgeloos kunnen ondernemen omdat zij zich verzekerd hebben van een inkomen bij ziekte.

Onze leden zijn onze beste reclame; mond op mond reclame, of dit nu rechtstreeks is of via Facebook en LinkedIn,  is immers de beste reclame. En met elkaar geven wij SamSamkring naamsbekendheid. 

Lang zal SamSam leven 

En we gaan door! Want hoe meer leden, hoe beter. De gezamenlijke buffer groeit en een grote groep kan de schenkingen aan zieke leden makkelijker dragen. En bovendien: alle ondernemers voor wie het nodig is, moeten toegang hebben tot een voorziening om hun inkomen bij ziekte te regelen. 

 En steeds meer ZZP-ers en ondernemers kiezen voor een alternatief  voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Omdat het sociaal, transparant en betaalbaar is. Samen met andere alternatieven kunnen wij de politiek overtuigen dat een verplichte verzekering ook kan betekenen dat ondernemers het zélf regelen; eerlijk en sociaal. Zonder uitsluitingen op leeftijd, medisch verleden of beroep.

Wij doen SamSam!

Meer weten?