Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

5 SamSamkring ervaringen

5 SamSamkring ervaringen

Jacqueline Blaauw | 21 juni 2024 | ondernemen , over samsam

SamSamkring ervaringen

Wat zijn de SamSamkring ervaringen van onze deelnemers? Daar zijn wij natuurlijk benieuwd naar… maar jij wellicht ook! Lees hier 5 SamSamkring ervaringen. Want voordat je kiest voor een alternatief voor de AOV wil je wel weten of klanten tevreden zijn.

Bijna iedere maand interview ik een van onze deelnemers over hun werk, hun passie en hun SamSamkring ervaringen. Daar ben ik mee begonnen toen ik me realiseerde hoe ontzettend divers de groep is. Honderden ondernemers, allemaal met hun eigen bedrijf, hun eigen vak en hun eigen dromen.

Cadeautje

In mijn vorige leven was ik consultant en kwam ik in veel verschillende organisaties. Van MKB tot Corporate omgevingen en (semi-)overheid. Het leuke daaraan vond ik dat je steeds weer ergens anders in de keuken mocht kijken. En dat is bij deze interviews ook een beetje. Want voor mij zijn al die werelden nieuw.

Ik vind die interviews daarom een cadeautje. Het zijn altijd leuke gesprekken, ik leer onze deelnemers kennen en ik leer iets over hun werk. Of ze nu verhelderende visuals maken (Angelique), down-to-earth scheidingscoach zijn (Yvonne), een gezellige brillenzaak runnen (Beau), aan vernieuwende videomarketing doen (Maarten) of een fantastische wijnwinkel hebben (Eric).

En dat is maar een greep uit de tientallen leuke gesprekken die ik gevoerd heb.

Hoge klanttevredenheid

Nu lijkt het of ik die interviews alleen voor mijn eigen lol doe, maar dat is natuurlijk niet zo. Ik publiceer ze ook op LinkedIn en geef onze deelnemers zo een podium om over hun bedrijf te vertellen.

Daarnaast is het natuurlijk mooi om te horen wat ondernemers aanspreekt in SamSamkring. En zo leren we ook steeds beter waarom zzp’ers en ondernemers juist voor SamSamkring kiezen. Want alle feedback helpt ons de kwaliteit te verbeteren. En dat is belangrijk want we willen graag tevreden deelnemers. Onze leden zijn immers onze belangrijkste ambassadeurs.

SamSamkring ervaringen

Als ik deelnemers naar hun SamSamkring ervaringen vraag zijn de antwoorden al even divers.

Maarten:

”Toen ik met SamSamkring in contact kwam zag ik hoe open en transparant jullie voorziening in elkaar steekt. De kosten zijn te overzien en zeker in verhouding tot de schenkingen die ik 2 jaar lang zou krijgen.”

Deelname aan SamSam is inderdaad voordelig. En omdat wij transparantie belangrijk vinden, kun je op de website met de SamSamCheck gelijk de kosten zien bij jouw gewenste inkomen.

Yvonne:

“SamSam spreekt mij aan omdat het samen is. Niemand wil ziek worden, maar er kan altijd iets gebeuren. En dan is een vangnet als SamSam een hele fijne gedachte.”

Bij SamSamkring zorgen ondernemers voor elkaar! Zonder tussenkomst van een verzekeraar. Daardoor zijn de kosten laag en zijn er geen uitsluitingen en kleine lettertjes. Iedereen is welkom!

Beau:

“De menselijke maat vind ik fijn; ik heb jullie gesproken en kreeg steeds dezelfde mensen aan de lijn. De website is duidelijk en ik weet waar ik aan toe ben. Ik heb jullie eigen verhaal gelezen en herken het gedoe met een verzekeraar; een enkeloperatie achtervolgt mij 8 jaar later nog!”

Bij SamSamkring gaan we uit van vertrouwen. We vragen niet naar je medische historie. Onze arbodienst, Bureau Streefkerk, doet de onafhankelijke beoordeling van ziekmeldingen en begeleidt de zieke ondernemer. Want als je ziek bent, is het soms fijn om even af te stemmen.

 

Interview

Vind je het leuk om meer ondernemersverhalen en SamSamkring ervaringen te lezen? Kijk dan bij de blogs op de website van SamSamkring. Ben je lid van SamSamkring en vind je het leuk om een keer geïnterviewd te worden voor de website en LinkedIn? Stuur een mail naar jacqueline@samsamservicebureau.nl

Wil je meedoen?

En wil je meedoen met SamSamkring? Meld je dan aan via de button hieronder. Je bent van harte welkom!

 

Meer weten?