Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

SamSamkring bij DUIC in Zaken

SamSamkring bij DUIC in Zaken

Jacqueline Blaauw | 19 mei 2024 | ondernemen , over samsam

In deze aflevering van DUIC in Zaken vertelt Roland Blaauw als initiatiefnemer over SamSamkring, misschien wel hét alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering!

Hoe komt het toch dat zoveel zzp’ers niks regelen voor het geval ze arbeidsongeschikt worden? Bijna tweederde van de zzp’ers hebben zich niet ingedekt voor als ze langdurig ziek worden. Den Haag maakt zich hier terecht zorgen over maar: er zijn inmiddels een aantal mooie initiatieven!

Roland denkt dat zzp’ers hun AOV niet geregeld hebben omdat zij de premie hoog vinden. En ondernemers beleven het wellicht niet als een risico. Verder is het regelen van verzekeringen ook gewoon saai.
De verplichte AOV laat nog jaren op zich wachten en de dekking is erg laag. Daarom is het handig om nu iets te regelen.

Meer weten?