Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

SamSam Vitaal zet je in beweging

SamSam Vitaal zet je in beweging

Roland Blaauw | 19 mei 2024 | leden voor leden , vitaal ondernemen

Wil jij nog meer bewegen en minder zitten? Wil jij leren hoe je je nog vitaler kunt voelen? Wil jij door in beweging te komen het verschil maken voor iemand die minder vitaal is? En wil je je klantenkring uitbreiden? Als je op een of meer van de bovenstaande vragen JA antwoordt, dan is het Vitaal programma echt iets voor jou.

Je spaart je fitcoins door te wandelen of fietsen. En de fitcoins kun je inzetten voor leuke vitale beloningen voor jezelf of doneren aan mensen die het hard nodig hebben.
Maar SamSam Vitaal heeft nog meer te bieden. Want in de catalogus van SamSam Vitaal kunnen leden hun diensten op het gebied van vitaliteit of gezondheid aanbieden.

Doe je mee?

Binnenkort willen we van start gaan. Daar zijn 50 deelnemers voor nodig. Voor de snelle beslissers hebben we een aanbieding: de eerste 10 deelnemers betalen € 39,- voor een half jaar. Kijk op SamSam Vitaal of stuur een mailtje naar meedoen@viervitaal.nl

Meer weten?